Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BeLucZ

addikt

Kedves Urak!

Nagy problémában kérném a segítségeteket! Szerintetek az normális jelenség hogy 4,25 Ghz-re húzott Q9550-el cpu limites a source? mármint ha vagyok egy netes serveren és mondjuk 8 v 8 van de akár 6 v 6, mind1, szokszor lemegy 140 fpsre is a game( full grafikán tolom 1920x1200 16 aa 16 af minden max, de még igy is meg se kottyan az 580asnak, sokszor 10%on pörög vicc, annyira visszafogja a cpu, pedig az fps korlát is ki van kapcsolva)!
    elég idegesitö, pedig még cpu control 2 nevü progit is használok, tudtommal csak 1 magot használ a game, de kirakom mind a 4re , mind a 4 szálra, igy valamelyeset javul a helyzet kb 30%ot de igy is botrány szerintem, kérdés hogy nálatok is igy van e vagy milyen fpsetek van egy tömött szerveren? egy 50 slotos serveren ami majdnem tele van ott még gyászosabb eredmények születnek 50-60 fps, pffff mi ez, azt hittem csak ha én vagyok a server és pl rakok be botokat akkor oké annak nagy a cpu igénye, de azt a hittem a neten serveren lévő játékosok fizikájának számitása kevesebb erőforrást igényel!
    video stress test kereken 500 fpst csinál fullon, viszont játékban érzésem szerint sovány eredményeket kapok, de lehet csak nekem nagyok az igényeim, tudnom kéne nektek hogy megy a cuccos, vagy normális e ez!

Új hozzászólás Aktív témák