- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! Lenne egy kis problémám a source-szal, hátha már itt valaki belefutott, mert másutt nem igazán találtam megoldást rá. Win7 rc x64-ről és a régi gépemről csere lett win7 x64 home premiumra és az új gépre, amiben egy hd5750 vapor-x van. Namármost ma rászántam magam pár hónap kihagyás és közben folyamatos 1.6-ozás után, hogy újra felteszem a source-t. És horror fogadott. A régi beállításaim mellett (1680*1050 (jó tudom, 19"-on ez durván kicsi pixelméret, de így is mennek a fejesek messziről), minden high,reflect all, 2*aa,4*af), ami egyébként fix 60 fps-en futott a húzott x800gto2-n és a 4670-en is a régi 2magos proci melett 2 giga rammal, az új gépen csúnya beakadásokat és 30-60 fps közötti ugrálást kapok. 1.6-on is ezt csinálta, míg opengl-ről át nem raktam d3d-re, azóta fix 100fps, csakhogy ugye a source eleve d3d és no opengl, szóval nincs ötletem mi a baja, hiába keresgéltem. Játszottam a beállításokkal, de szinte semmit nem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Autós topik
- Parfüm topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest