Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
default.
őstag
Van valaki, aki megy le közületek novemberben az icl-re?
szívesen játszanék, de gondolom csak klánok nevezhetnek, én meg egyedül vagyok.
nem volt még klánom, de kb 10 éve játszom, és szívesen betársulnék egy normális klánba..
írjatok, ha tudtok ilyet
köszi
-
lemusz
addikt
válasz
default.
üzenetére
A magyar bajnokságokról általában a cshu hasábjain olvashatsz:
counter-strike.huMagyar lan, ami még "üzemel" az az ICL:
lanseries.huNemzetközi bajnokságokról pedig a hltv oldalán vannak hírek. Bár mostanában szinte csak olyan hírek jönnek, hogy mindenki GO-zik és a nagy bajnokságokról kikerül az 1.6.
hltv.org -
default.
őstag
sziasztok!
nem tudja valaki, hogy 1.6 ban még vannak hivatalos bajnokságok?
és nemzetközi bajnokságok ahol van pénzbeli díjazás ?köszi!
-
Ayg0
senior tag
válasz
Robika199218
üzenetére
Win7 alatt hasonló problémával küszködtem. Nekem az lett a megoldás, hogy Feladatkezelő -> Folyamatok fülön belül beállítottam a CPU affinitást azaz, hogy melyik magon melyik folyamat fusson. A másodikra állítottam a Steamet és a CS-t, az elsőre pedig minden mást. Egy gond van vele: az oprendszer nem jegyzi meg a beállításokat, azaz minden újraindítás után szöszölni kell vele pár percet amíg újra bekalibrálod.
-
sss
őstag
válasz
Robika199218
üzenetére
Win 7 alatt hajlamos laggolni a cs, steames/windows-os fórumokban van erről egy rakás topik, olvasgass.
-
lemusz
addikt
válasz
Robika199218
üzenetére
- Ez a vga nem éppen játékra lett tervezve. Az hogy 2 gigás, nem jelenti azt hogy jó is... ennek ellenére úgy ahogy, de még boldogulnia kellene a csével.
- A procinak elégnek kellene lennie, mert nekem annó 1 magos 2,2GHz-esen megvolt a 100 fps egy 6600GT kíséretében. Itt ami problémát jelenthet, hogy a csé és a régebbi játékok még 1 magra lettek optimalizálva, így a minél magasabb órejelet kedvelik. Talán próbáld meg egy kicsit feltornászni a proci órajelét.
- 64 bites oprendszert még sosem használtam, de talán maga a win7 és az, hogy 64 bites elég sok erőforrást elvon. Hiába van elegendő ram, ha a procit leterheli a sok szolgáltatás és háttérben futó nyavaja...
Amit javaslok:
- proci húzás
- windows optimalizálása, (beírod gugliba 'speed up win 7' kidob egy rakat oldalt, ami segít)
- tisztító/optimalizáló program használata (pl.: Advanced system care)
- esetleg a vga driverben is szétnézni, nincs-e valami elállítva -
Robika199218
csendes tag
Üdv!
Nem szokásom segítséget kérni, de most elférne!
Gépem:
- Msi nvidia geforce 520 Gt 2gb -vga
- Amd athlon 64 x2 4000+ Processzor
- 4gb memória
- Op: win7 64-bit
A problémám az lenne elindítom a játékot, már ott lehet látni hogy leesik egyszer az fps. De mikor csatlakozok egy szerverre, ott is ugrál folyamatosan az fps. Van mikor 40-re de van hogy fix 100. Ennek a gépen ezt a 10-éves játékot nevetve kéne vinni. Már azt is meg probáltam hogy kicseréltem a vgat a procit de hát úgy se volt jó. Talán a win7-be van a hiba? Vagy hol keresem? Néztem már processzorteljesítményt csak 1-mag megy 100% a másik max 30%... Néztem a gput, a vgan, és ott 20-füstbe ment fel 97-re... Ami már azért érthető. Valaki valami segítség? -
lemusz
addikt
Érdekes... OpenGL-ben fut ugye a csém, mint mindenki másnak. CCC-t nem használok, helyette Ati Tray Tools van, amiben lényegesen több beállítási lehetőség van. Külön van benne osztva a 3d és opengl beállítási lehetőség. És itt jön az érdekesség: A csé azt a beállítást érzékeli, ami 3D-hez van megadva az OpenGL-es helyett.
-
No lett eredmény?
Amúgy ismerősöm tapasztalata: dual core 3GHz P4 + Geforce 7950, nagy eksönbe esik le neki az FPS 50-60ra is.
Én tapasztalatom: céges core2duo 3.2GHz + radeon 5450 (gyengébb mint a gef 7950), fix 100 FPS.
Utóbbi gép integrált Intel szutyokkal: 50-80 FPS.Otthoni laptop #1: core2duo 2GHz + radeon 3650: 100 FPS nagyrészt, de azért beesik alá alá néha, ha a CPU-t felrángatom 2.5-re akkor stabil
Noti2: i5 mobil 2.5GHz, egy szálnál turbo 3.1 GHz-re, radeon 7670: stabil 100fps, de ezen sima HDban CS:GO is az maxon

Asztalit meg hagyjuk, az túl jó 1.6-nak.
Ha így sincs 100FPS-ed én első körben azt mondanám ha van lehetőséged tépd meg a p4-et mondjuk 3.4 GHz-re (ha bírod hűteni), aztán nézd meg javult-e. Ha igen, akkor CPU limit.
Olyan 7-8 éve rendszerinfón a 2.6os cerkát 3.2-re húzva jelentősen nőtt az FPS, meg a csodálkozás amikor a vargáné és társa táp elfüstölt

Mindezzel amúgy azt akartam kinyögni, hogy egy átlag VGA ami nem intellel kezdődik elég neki, viszont CPU-ból a P4 lehet kevés lesz, akár hihetetlen, akár nem.
Anno egy 700as AMD Duronnal + nv tnt2-vel kezdtem beta 6.7ezni és 1024be megvolt a 100FPS, jelenleg egy ilyen konfiggal az aknakereső sem menne :] -
mepet
addikt
#4381 barisj:
VGA gyanús. Próbálj másik drivert, ha meg tudod oldani, próbáld ki másik vga-val!továbbfejlesztettem a TAB gombos scriptem:
// showscores + net_graph 3 + righthand
alias "+ssnet_graph" "+showscores; net_graph 3; cl_righthand 1"
alias "-ssnet_graph" "-showscores; net_graph 0"
bind TAB "+ssnet_graph"Ez a TAB megnyomásakor megjeleníti a net_graphot (csoki, loss, fps...), a scoreboardot, és beállítja a jobbkezes fegyvermodelleket (mindig átugrott balkezesre alt+tab-oláskor és szörnyen idegesítő volt).
-
barisj
aktív tag
Helló mindenki!
Összefoglalva a problémámat,van 1 kis update is.Nagyon hálás lennék annak,aki tudna segíteni.
Egy olyan problémám lenne,hogy egy friss win xp 32bites SP3-mas op rendszerem van. Egy steam,egy firefox és tényleg kb semmi sincs a gépemen. és olyan lassu,hogy az már fáj.
Cs1.6 közben is a cpu kihasználtság majdnem 100%-os,a gpu pedig kb 5%os. kep
az fps-em is rohadt kevés,pedig ennek a konfignak simán vinnie kéne fix 100fpsen. és 640x480-ba játszom!Asus P4P800 SE
Intel Pentium 4 3ghz 1M/800/HT Prescott + Zalman Fatal1ty FS-C77 huto
Sapphire HD2600XT 256mb 128bit GDDR3
3x1gb Kingmax DDR 400mhz
WD Blue 160gb SATAII
CM Elite 331 2db 12cm ventimost szereltem be az új proci hutot,ujrapasztáztuk és igy is lassu a gép... kép
az előző vga egy HD3450 volt. azzal semmi baj nem volt. csében is néhol megvolt a 100fps,de pl fustben nem volt meg,ezért is akartam egy erősebb vga-t venni,hogy mindenhogyan meglegyen a 100fps. most a vga-ra gyanakszom,lehet azzal van vmi baj.
Azt is mondták h procilimitem van,hogy a proci gyengébb mint a vga,de tegnap elvittem zsoltizsolti-hoz,ahol teszteltük az ő Intel pentium 4 3,4ghz-s 1m/800 prescott prociját és ugyanezt csinálta,semmi változás nem volt. és akitől vettem a vga-t,annak ugyan ugy 3gh-z prescott procija volt. Szóval nagyon elkelne a segítség! köszi előre is.
-
-
barisj
aktív tag
meg amugy is szabálytalan lanon meg eslen...

vmi 5leted van erre,hogy miért nem viszi a fix 100fps-t ez a gép? kep
ami idáig voltak nekem gépek,soha nem fordult elő ilyesmi,hogy a cpu kihasználtság majd nem 100%os a gpu pedig 5%... hl.exe memoria kihasznlsága sem volt ilyen magas,max 10k.. cpuról nem is beszélve.. lehetséges az,hogy a procim gyenge a vga-hoz képest?
gép:
Asus P4P800 SE
Intel Pentium 4 3ghz 1M/800/HT Prescott + CM huto
Sapphire HD2600XT 256mb 128bit GDDR3
3x1gb Kingmax DDR 400mhz
WD Blue 160gb SATAII
CM Elite 341 2db 12cm venti -
A CPU-t ennie kell, az nem gond, csak ugye 1 mag esetén az a gond a rendszer és a többi háttérben futó cucc is ugyanabból táplálkozik. Egy dual core cuccal ezt nagyrészt kiküszöbölhetnéd.
A memória foglalásnál meg szerintem 10 mega bődületesen kevés. Ha jól rémlik precache van, azaz pályatöltéskor bevág mindent a memóriába. Egy átlag map3-6 mega + hangok + texturák + spiretok + játékosmodellek + egyéb modellek + alap dolgok + stb, ehhez a 10 mega karcsú. De a memóriafoglalása nem befolyásolja a teljesítményt.Én gyengébb gépen lowpoly modelleket szoktam használni (legálisak ligákban is), plusz a füst és egyéb effektek számát alacsonyra húzom:
max_shells 10
max_smokepuffs 10
mp_decals 10 -
A gond az, ha a hl.exe-nek csak 50-55% cpu jut, akkor akadhat tőle.
Jobbklikk rá feladatkezelőben, a prioritását vedd normál alattira, hátha jobb 1 fokkal.Érdemben tán egy dual core p4 segítene, mert akkor jobban eloszlana a terhelés 2 mag között. Csak az meg egy kazán kb. hőtermelésre

Core2duo emlékeim szerint nem megy abba a lapba, de lehet rosszul emlékszek és volt DDR1 mellé is. -
barisj
aktív tag
válasz
addamka
üzenetére
3gb DDR400-as kingmax ramom van, egy teljesen friss win xp 32bittel SP3. eddig semmi baj nem volt,most meg ugy laggolok mint a g3ci.. arra gondoltam,hogy azért van,mert a cpu 93% a gpu meg 5% használtságon van. egy HD3450 jobban vitte mint ez a HD2600XT,de elvileg a HD2600XT jobb.. de akkor mi lehet a baj? drivert frissitettem.. de igy se jó..
-
Mi a kérdés?
Task manageren látszik, hogy a hl.exe 55% CPU időt eszik, alatta meg szépen ott a többi, ami megeszi a gépet (TS3 13% pl). Az, hogy nem egyezik meg teljesen a task manager meg a külső mérés (89% CPU vs 94%), lehet attól, hogy a program csak némi késleltetéssel fér hozzá az adatokhoz.GPU-t meg a CS nem nagyon használ, 98-as engine, akkor még nem igazán volt mai értelemben vett GPU, így a több számolás marad a CPU-ra. Integrált VGA-ra azért ne esküdjetek fel, mert lehet egy sandy-s IGP elviszi, de egy klasszikus Intel GMA-n kifekszik a gyík opengl támogatás + alacsony memóriabusz sávszél miatt (leglátványosabban füstben).
-
Иван
őstag
Lehet a drivereddel/DX-szel van gond (AMD driverek elég ócskák), de ne nagyon lepődj meg, a HD2600XT overkill az 1.6-nak, gyak egy 6-7 éves IGP elviszi a cuccot, ellenben a memóriát/CPU-t simán zabálja a sok játékos miatt. Bár annál se kéne gondnak lenni.
Azt tudom, hogy a source legendás memória/CPU zabáló, de hát ugye ez goldSRC, nem tudom ezzel mi van...
Aztán lehet hülyeségeket beszéltem, de drivereket azért frissítsd.
-
barisj
aktív tag
Helló! Valaki tudja miért csinálja ezt?
linkgpu és cpu kihasználtságot kell nézni

konfig:
(s478)
Asus P4P800 SE
Intel Pentium 4 3ghz + 1HT (prescott)
3x1gb Kingmax DDR1 400mhz
Sapphire HD2600XT
400w codegen
CM ház
WD Blue 160gb sata2 2napos vinyo -
mepet
addikt
Ez így igaz!
Mostanában teljesen leszoktam a pubolásról, de a mix kultúra is a béka segge alatt van... Tipikus szitu: összes társam meghalt és nekem kell üvöltenem velük (a TS-ben vagy ventriben), hogy "pofa be, nem hallom, hol jönnek". Ha meg meghalnak, akkor miért kell anyázni, meg összevissza káromkodni? #5on5.hu csatin már így keresek mixet: "mixelnék (káromkodásmentes, 18+)"...
De már olyan is volt, hogy az én édesanyámat a saját csapattársam nevezte prostituáltnak, amire csak úgy tudtam reagálni, hogy disconnect mixwar közben... Lehet az én ingerküszöböm alacsony, de nagyon felkúr, hogy csak ilyen tizenéves földműveseket találni mixekre...
Tanulság: már inkább csak steamfriendsből mixelek...
-
execute93
őstag
Tudnátok adni normális magyar szerveres IP-t?
-
lemusz
addikt
A magyar csatin cikinek tartják lowra hirdetni, így nem találsz mid+ vagy midhigh alatti hirdetéseket. Ez a szimpla önámítás abból fakad, hogy butyuta fiatal játékosok lepték/lepik el a játékot, akik túlértékelik magukat (mert pubon meglőtték a 32/4-et) és így aztán mindenki, aki lelövi/legyőzi őket, az csal! Könnyebbnek tartják azzal lerendezni a dolgot, hogy "kurva anyád csitergeci", mint hogy belegondoljak mit rontottak el ők / mit csináltak rosszul.
Ez 3300+ steames játékóra dióhéjban közölt tapasztalata.
-
mepet
addikt
Van egy észrevételem a warszervezőknek hasznos lehet:
A németeknél a low, az nálunk mid-high. Ez legalább 20 war tapasztalata.
Én már úgy szoktam hirdetni, hogy "5on5, lowmid (german ulow), off"...Ja és amikor csak egy wart akarok szervezni, akkor lusta vagyok mirc indít, qnet csatlakoz, /join #5on5, hanem ezen az oldalon kattintok kettőt, és kész: http://myirc.atw.hu/
-
droving
aktív tag
Nem tetszik nekik az ip címed.

Igazat megmondva csak tippjeim vannak.

Pontosan milyen szerver ez , merre található helyileg ?
-
mepet
addikt
Sok külföldi KZ szerver kidob, megjelenik a kezdőképernyő, és ha "lehúzom" a konzolt, akkor ezt írja:
BAD: 820:svc_bad
Host_Error: CL_ParseServerMessage: Illegible server message - svc_badEz mi lehet?
Valamit ellenőriz, és nem tetszik neki, de mit? -
droving
aktív tag
Szerintem is.
De nem hinném ,hogy valakinek baj lenne.
Ha egy két tippet megtudnak.
Ami másoknak rutin.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
droving
aktív tag
Az is megoldható ha valaki dust_2 B-re teszi a bombat.
ct kezdőről awp hs.

-
Иван
őstag
válasz
droving
üzenetére
Nem kell hozzá nagy rutin, a legtöbb fa ajtót életlenszerűen tunkolva simán eshet egy-két frag.
Ahogy pl (sourceról van most szó) a d2-n lévő közép awp-zésnél t félről ahogy átmegy a CT B-re, meg lehet szokni hova kell lőni a fa ajtóba. HA szépen egymás mellett haladnak, néha két kill is esik

-
droving
aktív tag
Hát igen.
Ez az amit mindenki imád.
Nekem is van 1-2 videóm youtubon , cs közben.
-
mepet
addikt
Az a kemény, hogy GO óta néha naponta 2 steam update van...

-
droving
aktív tag
Rengetek ilyen trükköt tudok én is.

De nekem nem kell hozzá wh.
Mert a rutin teszi a dolgát magától.
-
hNp88
aktív tag
válasz
droving
üzenetére
nuke az a wallbangerek, illetve a wh-sok álma, a papír falaival

nekem a személyes kedvencem a dust2-n B-nél levő, a T-k bejáratával szemben elhelyezkedő fal, warokon nem volt ritka, hogy azon keresztül 2 emberrel kitunkoltuk a T rush-t... ment is az anyázás

illetve awp-vel véletlenszerűen, leginkább fejmagasságban a falba lődözve lehet még érdekes dolgokat művelni, csak ezt publicon az adminok olyan nagyon nem szokták tolerálni

-
droving
aktív tag
Van az úgy nevezett wallbang.
Ami azt jelenti , hogy bizonyos pálya részeken nagyon szépen átsüvít a falon a golyó.

Ezt persze hosszú évek munkája alatt lehet betanulni.
Kedvencem mikor de_nuke pályán.
Teszik a bombát A-ra.
Én pedig a lenti szintről széttunkolom őket, és felveszem a bombat.
Sok ilyen trükk van , érdemes utána nézni.

-
hNp88
aktív tag
hát mondom, nekem elég rendesen bele tud szólni a célzásba. vagy csak berögzült a 6 év játék alatt, és beképzelem?

"(meg nem hallanak meg mondjuk falon keresztül)" háhháá
francot nem... Source-ban lehet, de 1.6ban gyönyörűen átmegy a hangja a falon.az meg a másik, hogy sokszor látnak is falon keresztül, de az nem ide tartozik
-
Komolyan nincs a CS GO-hez demo, hogy esetleg kipróbálhassam rendelés előtt, hogy fut a gépemen?

szerk.: mondjuk most nézem, nem is drága a játék
-
-
hNp88
aktív tag
gondolkozok én is a GO-ra való átálláson, végülis tetszik is meg minden..
meg rég játszottam már úgy igazán aktívan, jó lenne valami lamerklánt összehozni, aztán időnként warozgatni

baromira nem 1.6os téma de a GO-ban tényleg nem lesz hangtompító a fegyverekhez? m4-ről nekem b.szottul hiányzik....
-
Иван
őstag
válasz
addamka
üzenetére
Szerintem válts. 1.6 elég erősen haldoklik ahogy elnézem. Kár érte, de lassan tényleg eljár felette az idő. Én most vettem meg, nagyon tetszik, de a szerverek meg a játékosok gyatrasága miatt szerintem jórészt pár LAN mulatságra marad meg a móka.

CSGO se hibátlan, de szerintem peccsekkel pár hónap múlva egész épkézláb lesz. VAgyis én ezt várom.
-
Némi privát nosteam-steam statisztika:
Volt egy Ip váltásunk, ment 1 hétig no steammel, addig volt 6-12 player, ami IP váltás után jó.
1.5 hónapja írtam a tisztelt publikumnak, hogy augusztus 1-gyel vége a nosteamnek, ráadásul augusztus 10-ig meg lett hosszabbítva a dolog az akciós CS miatt.PM-ben és emailben összeszámoltam, 31-en írtak, hogy megveszik a CS-t.
Ebből 4 ember vette meg, pedig volt 1100, volt 900 Ft is közbe akcióba.Na mindegy, most 0 player, gondolkozok a CS:GO-ra váltáson

-
droving
aktív tag
Tessék itt aztán lehet válogatni.

-
droving
aktív tag
Ne vicceljünk már emberek.
Már , hogy ne lenne csak steames , magyar szerver ?

Csak rossz helyen keresitek.
-
Djfles
csendes tag
Én tudok steamos szerverről magyar országon!
Ip-t nem tudok mondani sajnos.:S -
peterr777
csendes tag
Tiszteletem Uraim!!!
Új szervert nyitottunk =[Xtreme]=fl9 pubszerverét!
-Jó mapok!
-Tisztelettudó adminok!
-Felesleges pluginoktol mentes!
Tedd be favoritesbe is.:88.151.101.57:27066
Jó társaságba várunk téged is!! -
bivalyolo
őstag
nagyon rossz ez így h nincsenek steames szerverek.
egyik szerón a gyerek azért wh-zik h felvegyék a klánba, átmegyek másikra ott hirdeti a badboys 4. akárhányat..

elmegy az ember kedve teljesen az egésztől a sok fenegyerek miatt

-
droving
aktív tag
Ezért van az ha szar a szerver és nagy a lag.
Löj mögé és akkor is beadja.

Egyébként a configokban sok mindent bele buherálnak manapság.
Amivel egyáltalán nem foglalkoznak " steam ".
De jogilag nem turkálhatnak a merevlemezeden.
-
A VAC ban ilyen formában túlmisztifikált. memóriában keres nem oda illő dolgok után, azt ennyi. A configot ívesen letojja. Van 1-2 cvar, amit nem enged bizonyos értékek fölé/alá állítani, de azt maga az engine csinálja.
VAC1 elvileg még keresett a merevlemezen, de lehet ez is csak legenda. Állítólag az jogilag aggályos volt.
A hitboxot szerver oldalon sem "állítják", leginkább a szerver fps-nek kell pörögnie stabilan, plusz egy normális hálózat sem árt.
-
mepet
addikt
válasz
droving
üzenetére
Itt most több külön dologról van szó.
Szerver oldalon állítják a hitboxokat. Ezért van, hogy egyes szervereken "jobban adja".
Kliens oldalon konzolból állítható beállításokon kívül csak egyéni spraylogokat buherálhatsz. Esetleg az engedélyezett parancsokat (lényegében olyanok, mint amiket gombokra beállíthatsz) kombinálhatod scriptek formájában. Ennyi. Minden ezen túli buherálás tiltott minden normális szerveren, esetleg VAC ban is járhat érte.
-
droving
aktív tag
Aki annyira belemerül a cs buherálásba ,hogy hitboxokat állít.
Az mi a fa.... veszi meg a cs ???
Az ilyen nyomorékoknak elég a super mario is.
Akinek nem inge ne vegye magára.
-
droving
aktív tag
Semmit nem érnek ezek a rate beállítások.
Amikor nincs feje az embernek !!!!
Az ilyenektől idegbetegséget lehet kapni.

-
mepet
addikt
válasz
droving
üzenetére
Normális szerverekre fel sem engednek módosított klienssel. Ez ugyanolyan csalás, mint az aimbot, és a többi...
Ebben megtaláljátok majdnem az összes beállítási lehetőséget. De sok szerver pl. a rate beállításaidat azonnal felülírja, ahogy konnektelsz.Nonsteam játékosokról meg ne is beszéljünk, szánalom az egész úgy ahogy van, no meg a PH-n tilos a warez!
-
droving
aktív tag
Lehet minden féle módosításokat végezni.
Terrorok piros színűek legyenek CT kékek.
A legsötétebb zugba is kiszúrnak és kapod a hs.
De ez csak a "nonsteames" .... embereknek való.
-
-
droving
aktív tag
Ez nem igaz.

Ha megnézel egy FOP videót.
Sok tagnál észrevehető cs:s nél is kisebb célkereszt , extra vékonyan.
Tehát létezni létezik , csak tudni kéne a parancsokat.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)