Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
válasz
BonFire
üzenetére
Szia!
Én a másik oldalon vagyok. Corellel dolgozom már kb 30 éve. Próbáltam jó párszor az Illustratort, sok verziót, de mindig azt tapasztaltam hogy ott sokkal körülményesebb ugyanazt megcsinálni, ezért maradtam a Corelnél. Persze ez lehet abból is, hogy corelben már becsukott szemmel megy, az illu-ban meg keresni kellett hol van. De valahogy jobban kézre áll, minden ott van kint a toolbarokon ami éppen kell.
Szerintem nem túl bonyolult, ha tudod mit akarsz csinálni akkor megtalálod. Én úgy tanultam meg mindenfajta grafikai és tipográfiai alapképzés nélkül a 3.0-t (paintbrusht láttam már), hogy végig kattintgattam minden menüpontot és megnéztem mit csinál
A pdf import jobb az Illuban (az is Adobe), a Corel néha furcsán hozza be, de ha előtte görbévé konvertálod akkor általában jó. Új verziókban lehet javult, nekem X8 van.
Rengeteg bitmap műveletet helyből el tudsz végezni, nem kell hozzá PS. Tudsz a színeken állítani, effekteket rátenni. Árnyékot, átlátszóságot mindenre.
A sok szöveget, körülfuttatást nem szereti, ettől kicsit be tud lassulni. Az Illustrator nem tudom ezt hogy bírja. De egy 200 oldalas könyvet inkább Indesignban csinálj.
Nyomtatásnál össze tudod rakni kilövésre, jelekkel, mindennel, pár kattintással.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flint 2 OFF topik
- Warhammer 40.000
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest