- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Változások a Prohardveren
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
HugóBoss #3180 üzenetére
Én lézervágó gépeken dolgozom. Van Corel és Illustrator is. DXF-et nagyjából sosem használunk. Vannak szoftverek, amelyek a *.dxf-et megnyitják, de bekerül még egy rakat csomópont (node) a görbékbe. Például, amikor anno fémlemezt vágattam egy cégnél *.dxf-ből, a fiber progijában az egyszerű kör - ami nálam még 4 szerkesztőpontból állt - náluk vagy 20-ból, 50-ből, nem emlékszem pontosan. A srác mondta, hogy ez általános probléma.
EMF-el nem is szoktam találkozni. Honnan szerzed be ezt a formátumot? Egyébként lehet ezzel is gond, de mint írtam, szerintem később generálódik a probléma.
A Shape Tool (F10) használatával meg tudod nézni, hogy konkrétan hány nodes van a grafikában, csak ki kell jelölnöd az objektumokat. Az ablak alján látni fogsz 2 számot (nodes, subpaths - ha jól rémlik).
Nekem az a kérdésem, hogy milyen anyagot vágatsz, vagy tudod-e milyen géppel. Azt kellene tudnom, hogy márkás CO2 gép, vagy kínai CO2, esetleg fémet vágatsz fiberrel.
A jelenlegi gépkezelő konkrétan *.dxf-et kér, vagy jó lehet más formátum is? Jó volna megszabadulni a *.dxf-től.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest