- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HugóBoss
tag
válasz
kuyarashi #3181 üzenetére
1.4301 1mm vastag anyag, TRUMPF gép (nem tudom hanyas, viszonylag új) TruTops Boost a program neve.
Hétfőn rákérdezek, hogy ragaszkodnak-e a dxf-hez. Eddig is fiber lézerrel vágattam, ott nem tudom a gép márkáját, viszont a program neve Kimla volt. Ők simán kezelték ugyan ezt a dxf-et, amit a mostani cég nem tud. Ugyan az az anyag, ugyan az a rajz, ugyan az a file... Pont az a gond, hogy megcsinálom a rajzot, nyomok rá reduce nodes-ot, majd manuálisan kiszedegetem aazokat, amik nélkül még megvan a rajz. Aztán a cdr-t konvertálom dxf-be, majd megnyitom valami CAD programba, akkor a CDR-hez képest tele van nodeokkal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest