- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
HugóBoss
tag
Visszaolvasva úgy látom, hogy meglehetősen általános a poblémám...
Szóval vannak a kis rajzaim, amikből lézervágott cuccok keletkeznek. Ezt eddig úgy oldottam meg, hogy megrajzoltam corel-ben, majd egy külön pogrammal átkonvertáltam dxf-be.
Ahol eddig vágattam, ott ezt ráküldték a lézerre és kivágták minden gond nélkül. Most másik céggel vágatnám a mintáimat, minden ugyan úgy zajlik, kivéve, hogy a lézergép elakad, mert vannak olyan részei a rajznak, ahol a node-ok között 0,0092mm van. Mivel ezt nem tudja vágni, hibajelzéssel megáll és tovább sem lehet léptetni.
Próbáltam a reduce nodes-ot, de úgy tűnik, hogy ez sem vezet eredményre.
Azon kívül, hogy belezoomolgatva végignézem a rajzot és törlöm a fölösleget, van még valami megoldás erre?
Az lehet hiba, hogy a rajzot általában emf formátumból rakom be corel-be?Azt meg tudom nézni, hogy egy kijelölés hány node-ot tartalmaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest