- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
HugóBoss #3180 üzenetére
Én lézervágó gépeken dolgozom. Van Corel és Illustrator is. DXF-et nagyjából sosem használunk. Vannak szoftverek, amelyek a *.dxf-et megnyitják, de bekerül még egy rakat csomópont (node) a görbékbe. Például, amikor anno fémlemezt vágattam egy cégnél *.dxf-ből, a fiber progijában az egyszerű kör - ami nálam még 4 szerkesztőpontból állt - náluk vagy 20-ból, 50-ből, nem emlékszem pontosan. A srác mondta, hogy ez általános probléma.
EMF-el nem is szoktam találkozni. Honnan szerzed be ezt a formátumot? Egyébként lehet ezzel is gond, de mint írtam, szerintem később generálódik a probléma.
A Shape Tool (F10) használatával meg tudod nézni, hogy konkrétan hány nodes van a grafikában, csak ki kell jelölnöd az objektumokat. Az ablak alján látni fogsz 2 számot (nodes, subpaths - ha jól rémlik).
Nekem az a kérdésem, hogy milyen anyagot vágatsz, vagy tudod-e milyen géppel. Azt kellene tudnom, hogy márkás CO2 gép, vagy kínai CO2, esetleg fémet vágatsz fiberrel.
A jelenlegi gépkezelő konkrétan *.dxf-et kér, vagy jó lehet más formátum is? Jó volna megszabadulni a *.dxf-től.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest