Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt nem értem, hogy Nektek ez miért fáj? Mire föl ez az ellenséges hangnem, meg ez a tömény, savas irónia? Talán fáj, hogy más olcsón jutott hozzá? Vegyetek Ti is
Adnak mellé lesz.rom tablettát is, úgy jobban átjön 
Nyilvánvaló, hogy kiskapuk vannak kihasználna a rendszerben, de na nehogymár nekem legyen ez miatt lelkiismeret furdalásom. Csak mert komolyan mondom, hogy semmi ilyesmit nem érzek.
Ti meg törődjetek bele, hogy ez van, vagy tegyetek feljelentést. Nyilván nem ti lennétek az elsők, és amint látjátok,a dolog továbbra is él, és virul, immáron jó pár esztendeje.
Szóval hajrá, ne adjátok fel, de ne velem vitatkozzatok, mert engem kb annyira érdekel, hogy elmondtam, hogy van ilyen is, aztán vagy élsz a lehetőséggel, vagy nem
Ez kb ennyi
Peace.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nyomtató topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kuponkunyeráló
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Adnak mellé lesz.rom tablettát is, úgy jobban átjön
Peace.