- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Dexter68 #211 üzenetére
na ez a nyomtatóbeállítás nem lenne hülyeség, ha érteném is mit csinál. Vagy lehet hogy értem, csak ezek szerint ez a corel ezt sem tudja normálisan megcsinálni.
Az történt hogy beállítottam hogy RGB bitmap és vector objectnél jelezzen.
Kipróbáltam, egy üres lapra rajzoltam egy téglalapot, az cian színű, meg importáltam egy képet (amit RGB-ben hagytam). Tehát az Infonál jelölnie kellene hogy RGB Bitmap van.
Erre ő mit csinál. Jelöli hogy
''The resulting output will contain RGB Bitmaps''
''The resulting output will contain RGB vector object''
De miért, mikor vector object nincs benne RGB.
Ezután már megsem lepődtem mikor a képet is átkonvertáltam cmyk-ba (tehát 100%, hogy RGB nem volt a dokumentumban), és ígyis ugyanezt írta ki, hogy bitmap és vector is van benne RGB, holott egyiksem volt.
Mindezt az asztali nyomtatóval próbáltam ki (mármint az volt a nyomtatók közül kiválasztva).
Aztán meg a Scitex-al kipróbáltam. 1 db RGB kép volt a fileban. És a Scitex mellett az infoban egyáltalán nem jelzett hogy RGB-t tartalmaz.
Most én nem értek valamit, vagy ez tényleg sz*r úgy ahogy van?
Az lesz a legjobb, ha inkább maradok a beváltnál, szépen átnézem object managerben-hogy mindennek normális színei vannak-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest