Hirdetés
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pgraph
aktív tag
válasz
Dexter68
üzenetére
A 8-asom dobozos, legális darab, 9-est nem nagyon tudok szerintem már venni. A net-et bogarászva egyébként állítólag a 9-es is ugyanezzel a bajjal küszködik XP alatt, és az alá sem nagyon megy fel corel sp. Ezek az új verziók meg színesek-szagosak, lassúak, teli felesleges fícsörökkel...
7 éve nyomom a 8-ast, abban legalább lehet(ett) dolgozni is, az X3-t meg tényleg csak a kompatibilitás miatt vettem...
Szóval, ez az XP által nyújtott kompatibilis futtatási környezet (Win95 vagy Win98) esetleg segíthet, ez ügyben esetleg tapasztalat? Meg úgy általában hogyan működik ez az "emuláció"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Kompakt vízhűtés
- VR topik
- Filmvilág
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
7 éve nyomom a 8-ast, abban legalább lehet(ett) dolgozni is, az X3-t meg tényleg csak a kompatibilitás miatt vettem...