Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
FazekasLaci-t kérdezd meg upgrade ügyben.
A pdf- és ai kezelés fejlettebb természetesen. -
FazekasLaci
aktív tag
unicode fontkezelési problémának tűnik, amihez a Corel 8 még buta volt. Próbáld ki a 12-est, kb. 33e-ért lehet kapni, vagy egy újabb CorelDRAW frissítési változatban kb. 50e. Ezek nettó árak.
Ha maradsz, akkor javaslom, hogy töltsd le a pdf995-öt (www.grasshopper.hu/pdf) és a nyomtatás panelon azzal írj egy PDF-et, majd Adobe Readerből küldd a nyomtatóra az anyagot.
-
beniman
csendes tag
Nem tűnik logikusnak, amit most írni fogok, de nekem ez oldott meg egy hasonló problémát a 9-es Sp-vel:
A szervízpakk telepítőjét ugyanarra a lemezre tedd, ahol a program van, tehát ha van "D" partíciód, vagy külső lemezen van a telepítő, akkor másold oda, ahol a program fut, - gondolom a "C"-n - és onnan indítsd. -
beniman
csendes tag
Szia Pgraph, 10-esben tudok segíteni, ha érdekel, megvan az sp1, sp2 is hozzá. Nagyon hasonló a 9-eshez (én is azzal dolgoztam a legtöbbet, de a nyelvi lehetőségek miatt áttértem a 10-esre), néhány dolgot fejlesztettek benne, néhány hibát benne hagytak, de alapvetően ugyanaz mint a 9-es.
Ha érdekel, szólj, és megoldjuk. (Mammutmail, stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest