Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Larry303
addikt
Tapasztalatodból ki is derül, hogy 425 n járatod....az, hogy miért nem tudok a saját tapasztalataimra támaszkodni az pusztán annak köszönhető, hogy bizonyos alkaltrészeim nem teszik lehetővé még egy teszt erejéig sem.....tudtommal nem is tőled kérdeztem, csak te a nagy tudásoddal belepofáztál ezél próbálkoztam a lineáris gondolkodásod kissé meggörbíteni....amúgy meg, nehogy azthidd, hogy a memsávszélesség az csak a benchmarkokon látszik ezért érdeklődtem volna valós alkalmazások terén elért tapasztalatokról.....
-
laragirl83
őstag
igen, de P5B szériánál van egy úgy nevezett speedstrap dolog, aminek következtében 400-as FSb felett, már +1MHz-el is visszaesik RAM performance! egészen olyan460-470MHz FSB-ig, itt kezdi el utolérni azt a szintet aminél 400-nál tartott!
más lapoknál is van ez strap dolog, állítólag giga lapoknál is van vmi, csak épp 380MHz körül, de ez nem biztos, Pietrosz írt erről vmit, hogy olvasta vhol... mind1 lényeg, ez akkor játszik ha p5b lapod van, de mint írtam korábban is, gyakorlatilag everest mem olvasáson kívűl mindenben gyorsabb gép magasabb MHz-en!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest