Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Van-e még?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengegyerek
aktív tag
válasz
Telefunen
üzenetére
1,35V a procinak 2V a memóriának 5:6:6:18- as időzítéssel ennél jobb időzítéssel memória hiba van még 2,05Volton is. Ha 400 MHz- re veszem az FSB- t akkor a legkisebb érték a memóriának 800MHz. PCI freki 100- on van. Tegnap ugyan ezen a beállításokon futott le minden teszt+ játszottam is hiba nélkül vagy 3 órát. Ma meg nem akart elindulni ezen a beállításokon.
Egyébként a memóriák CL4- esek.
-
pengegyerek
aktív tag
válasz
Telefunen
üzenetére
Szia.
Ma indítottam a g.épet és nem volt hajlandó elindulni a tegnap beállított értékeken vissza kellett állítanom az alapértékekre. Tehát megint nem volt kép a monitoron holott tegnap Intel Burn Test, Prime 95 és Mem Test hibátlanul lefutott. Tehát nem értem, hogy miért nem indult el a jó beállításokon. Ezt gondolom nem kell minden egyes indításnál külön beállítani. -
pengegyerek
aktív tag
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Ma már FSP SAGAII 500W táppal tuningoltam de nem megy csak 2,56 GHz- ig a tuning utána nincs kép a monitoron. Mi lehet a probléma? Talán +9 feszt kéne adni a VGA- nak vagy a procinak?
Eddig működő beállításaim: 320 MHz- s FSB 1,35 volt a procinak 1,8 volt a memóriának ami 4:4:4:12- n megy.
Ha efelé viszek valami értéket elindul a gép de nincs semmi kép.
-
pengegyerek
aktív tag
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Szia.
Próbáltam mindent alapon hagytam pci freki 100 MHz- n és 400 MHz- s FSB- nél van 3,2 GHz mert a procim 8×- os szorzóval van. A procinak 1,35 voltot adtam ez nem túl sok vagy kevés? A memória bírja 1,8 volton alapból is annyin megy már csak az időzítésekkel szórakozom.
Köszönö a felvilágosítást
-
pengegyerek
aktív tag
Sziasztok
Szeretném megkérdezni tőletek, hogy egy Asus P5B Deluxe alaplap Intel Core 2 E6420- as proci tuningolásánál mekkora feszűltséget kell adni a következő dolgoknak: FSB Termination, NB VCore, SB VCore, ICH Chipset Voltage?
És a PCI Express Frequency mi célt szolgál és mekkora értéket kell neki adni?
A procit 1,35 volton 3,2 GHz- n szeretném hajtani. Memória 2 giga 800 MHz 1,8 volton.
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest