Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Na tegnap ígértem hogy felrakom azt a pár képet amit csináltam ne vesszen kárba, ha egyáltalán érdekel valakit hogy sok pontom is legyen ezt azért hogy legyen min csámcsogni De minek így járatnom amikor kb. ennyit tud így is itt a másik Mivel az első kettőnél vissza kell venni a ramot hogy menjen, így alacsonyabb az fsb, és hiába szorosabb az időzítés! Menne ez szerintem 4-et is csak a ram időzítést vissza kellene venni 6-ra így amit nyerek a réven vesztem a vámon! Itt egy ram teszt! Írni nem szeret mint a gazdája, de azért nem túl rossz! A tesztek már eldobták magukat!

Ja bocs hogy nem tudtam tegnap este felrakni, de sokszor volt áramszünet és hagytam az egészet(még most is volt közbe mikor írtam ezt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest