- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Na tegnap ígértem hogy felrakom azt a pár képet amit csináltam ne vesszen kárba, ha egyáltalán érdekel valakit hogy sok pontom is legyen ezt azért hogy legyen min csámcsogni De minek így járatnom amikor kb. ennyit tud így is itt a másik Mivel az első kettőnél vissza kell venni a ramot hogy menjen, így alacsonyabb az fsb, és hiába szorosabb az időzítés! Menne ez szerintem 4-et is csak a ram időzítést vissza kellene venni 6-ra így amit nyerek a réven vesztem a vámon! Itt egy ram teszt! Írni nem szeret mint a gazdája, de azért nem túl rossz! A tesztek már eldobták magukat!

Ja bocs hogy nem tudtam tegnap este felrakni, de sokszor volt áramszünet és hagytam az egészet(még most is volt közbe mikor írtam ezt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyaralás topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Linux Mint
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- eBay
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest