Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
autóval sem. a ramoknak az ajánlott 2.1v-ot adom. de úgy néz ki, mintha nem a ramok csinálnák, mert ha ugyan így 1000-ren hajtom őket csak 3000mhz vagy 2800mhz-es cpu mellett akkor semmi gond. lehet hogy nb vagy sb feszt kéne adni? bár már azt is próbáltam hogy mindennek adtam egy kis plusz feszt és ugysem akarta az igazságot. ki fogom próbálni még 4*1 giga crucial ballistix-el is. arra is gondoltam, hogy esetleg a 420w-os enermax lenne kevés? nade ramcsere miatt?? néztem az aláírásod egyébként épp most a g92-es topikban és akartam is privátot írni ezügyben, hogy nálad mi a helyzet de aztán benéztem ide és láttam, hogy pont te válaszoltál.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest