Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laragirl83
őstag
válasz
lipi67
üzenetére
Ennyit 1xerre neeee!

Akkor soban:
- én nekem már 1.4V is soknak számít egy tartós OC beállításhoz, léghűtéssel vagy mással. Még BIOS szinten is, ami ugye drop miatt gyakorlatban kevesebb. Nekem már bántja a szemem, arról nem is beszélve, hogy példámban (mert azért kipróbáltam) Freezer7 PRO már nem bírja meg ezt a feszt, illetve bírja, és megy is, meg nem fagy, de számomra 65-70 fok már sok... ez persze mindenki maga dönti el

- AUTO feszt kipróbáltam, és NEEE!! igaz ASUS lapban csak, lazán ráküldte 1.5xxV-ot... halál.
- nálam a mushkinok rám vannak bízva, ami az aplha timingokat illeti, egyedül a subtimingok vannak auto-n
- azt semmiképpen nem állítottam (más írta hogy neki ettől stabil a gép...) hogy ez tenné stabillá a gépet, nyílván nem.
Viszont hogy használ-e? Ha a fícsőr célját nézem, akkor normál és nem túl extrém tuning esetén segít!
Vagyis jótékony hatása kellene lenni a CPU-ra 
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Revolut
- Milyen légtisztítót vegyek?
- BestBuy topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Egérpad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest