- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
laragirl83
üzenetére
Úgy tudtam, hogy erre reagálni fogsz, azt is kb, hogy ezt!
Legalább "beszélgetünk"
Persze, őrültség az 1,6v, én még ezt is elhiszem, igaz, még proci bírja, uolyan hűvös mint előtte, s több fesz se kell neki. Baj 1 szál se. A LLC..Van igazságod, de szeretnék mondani valamit.
Az aranyszabály, és a hozzá jól értő okos emberek (nem gúny, ezt komolyan írom) szerint:
1,4v-nál már baj van.
Feszt auto-n hagyni nem szabad, ramokat is manuálisan illik belőni.
LLC.-nél jöhet egy feszugrás és baj lehet (magasabb fesznél)Na: Első esetre én még példát nem tudok. Eleinte volt 1-2 (szerintem hibás)8200-as, ami meghótt, tudom, erre Te is emlékszel.(figyeltem a munkásságodat ám
!) Ezek 1v-on is megadták volna magukat.Feszt direkt néztem auto-n. Semmit nem lőtt be túlzott értékre, korrekt volt minden.
ramok: Ha jól emlékszem, Nálad is lapra vannak bízva a mushkinjaid, és az is korrekt.
Ezekből adódóan a LLC-nál is kicsi a valószínűsége, hogy az elmélet tapasztalattá nője ki magát.(most magam ellen beszéltem). Viszont, hogy használ..az tulzás. S ha egy lapnak a stabilitása ettől függ, az laphiba szerintem.
Te vagy

Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby elektronika
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen AM5 Procik
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!) Ezek 1v-on is megadták volna magukat.