- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Egy kis javítás a hsz.-emhez: "Maga a TX2 nem egy rossz venti" - De, a ventije ultraszar, maga a hűtő nem rossz, ezt akartam írni.
"Mondjuk ha att-vel szabályozod a ventijét 2d-ben akkor nem olyan bonyolult a profilban a 3d-t is szabályozni ." - Mit szabályzol rajta? Hangtalanra szabályzod 3D-ben?! Grat!
"hogy hangos. Mert az [pont]. Ez azért elég gyenge érv, inkább nem is írok rá semmit ." - Kezdem azt hinni, hogy nem hallottál még hangtalan ventit.
"Mondjuk ez meg úgy igaz hogy Te hallasz ilyet, a többiekről várom a linkeket ." - Azt írtam, hogy többen is panaszkodtak a hangjára. Hogy kattogást hallottak-e vagy sem, azt nem tudom. Keress nyugodtan, nekem nincs kedvem. Amúgy elég sűrűn megfordulsz ebben a topicban, hogyhogy nem találtál még olyan hsz.-t, amit a TX2 ventijére panaszkodik?
"szóval sem írtam hogy hangtalan, viszont a sűvítéstől is messze van . Egyébként nem velem kell vitázni, meg kell csinálni ennyi . A harmadikra még mindig várok linket, elég szelektíven olvasol ." - [link] Vagy mégis?
Igen, szelektíven olvasok, olyan hsz.-okat keresek, amik az én problémámmal foglalkoznak, nem olyanokat, amik ezzel ellentétesek, hogy beleköthessek, mint egyesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest