Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tibz03

őstag

válasz lsc #2735 üzenetére

Egy kis javítás a hsz.-emhez: "Maga a TX2 nem egy rossz venti" - De, a ventije ultraszar, maga a hűtő nem rossz, ezt akartam írni.

"Mondjuk ha att-vel szabályozod a ventijét 2d-ben akkor nem olyan bonyolult a profilban a 3d-t is szabályozni ." - Mit szabályzol rajta? Hangtalanra szabályzod 3D-ben?! Grat! :R :C

"hogy hangos. Mert az [pont]. Ez azért elég gyenge érv, inkább nem is írok rá semmit ." - Kezdem azt hinni, hogy nem hallottál még hangtalan ventit. :)

"Mondjuk ez meg úgy igaz hogy Te hallasz ilyet, a többiekről várom a linkeket ." - Azt írtam, hogy többen is panaszkodtak a hangjára. Hogy kattogást hallottak-e vagy sem, azt nem tudom. Keress nyugodtan, nekem nincs kedvem. Amúgy elég sűrűn megfordulsz ebben a topicban, hogyhogy nem találtál még olyan hsz.-t, amit a TX2 ventijére panaszkodik?

"szóval sem írtam hogy hangtalan, viszont a sűvítéstől is messze van . Egyébként nem velem kell vitázni, meg kell csinálni ennyi . A harmadikra még mindig várok linket, elég szelektíven olvasol ." - [link] Vagy mégis? :R

Igen, szelektíven olvasok, olyan hsz.-okat keresek, amik az én problémámmal foglalkoznak, nem olyanokat, amik ezzel ellentétesek, hogy beleköthessek, mint egyesek. :P

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés