Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SkyLine3000

addikt

Én is gondolkodtam egy tab megvásárlásán. (van egy Galaxy W-m amúgy). A lányom használgatná néha játékra, de egyszerűbbekre, aztán meg lehet, h én is:-). Először vmi alapban gondolkodtam, Concorde, Koobe, Wayteq, Bluepanther márkákban. Olyat akarnék, ahol azért van support. De jó lenne 8giga háttértár legalább, meg aztán az sem lenne baj, ha min 1024x600as lenne. De az ilyeneknek az ára már nem sokkal marad el a Speed kategóriától. Van egy Concorde navim, ami hibátlanul működik, így gondolkodtam ismét ebben a márkában. Végignyálaztam a magyar kínálatot végül ebben a kategóriában, de most vhogy elbizonytalanít ez a sok probléma, ami a Speed körül van. Bár ezt be lehet tudni a kezdeti gyártásnak is.
    Lassan azon gondolkodom, h mégis maradok egy egymagos gépnél, mert az ugyanekkora akksival csak jobban bírja, meg aztán nem is izgatna annyira, ha egy 20ezres gépnek lenne baja, mint egy 35ezresnek.
    Bár, ha azt olvasnám, h sok az elégedett vásárló és az akksi problémák is megoldódni látszanak, még elcsábulnék.
    Szal érdemes megvenni, kedves tulajok? :R
    (van pár alternatíva, de nem tudok dönteni)

Még arra lennék kíváncsi, h bekapcsolt állapotban egyszerűbb játékokkal (semmi 3d), netezve (nem egész nap folyamatosan) mennyit bír az akksi? Reggeltől estig elhúzza?
    Gondolom, ha megkínálnám egy kis Gta-val, akkor pár óra és kampec...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés