- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondtam, hőgy őszinte ember vagyok.....
Hát akkoriban, amikor kijjöttem a szakközépből (Móricz Zsigmond Műszaki Szakközépiskola és Radnay Béla közgazdasági tagozata), akkor termeltek ki rengetegsok informatikust. CCa 2004 et írunk. Itt mint Műszaki informatikusi szakmával végeztem. Voltam amúgy gépírás versenyen és irodatechnikát is tanultam.
Akkor még mentek a PC bontók, akkor indult be rengeteg webshop. Először a notebook.hu nál dolgoztam kb 2 hónapot mikor kirúgtak ( jelzem a XVI kerből Cinkotáról kellett Törökbálintra járnom dolgozni. 12 óra munka meg 4-5 óra utazás), Egyébként részben a HP nak dolgoztam. Notik és serverek. ű
Aztán kerültem az eBolt hoz. Ott két kedves kollégának köszönhetően 2 hét után egy félreértés miatt kirúgott hirtelen felindulásból a főnök. Annyi történt, hogy egy komplett konfigurációt kért a másik tulajdonos. Én megrendeltem neki, de a kollégák nem rakták bele az aznapi kontingensbe. Így engem aznap délután ordítozás közepette az irodaház előtt megszégyenítve elzavartak. Két hét múlva engedtek oda a fizetésemért. A másik főnök akinek a rendelését intéztem az jött oda csak elnézést kért és még az akkori kb 54000 FT(lett volna a teljes havi fizum) aminek a felét kaptam ugye; mellé kaptam 28000-ret.
Ezután jött egy időszak amikor melót nem találtam, naponta 7 helyre jártam interjúra. Ekkor volt az első nagy válság. Rendszergazdának is jelentkeztem, még a linuxot is elkezdtem tanulni, serverekkel is foglalkoztam. De nem volt semmi, így másfél évet faterommal építőiparban húztam le.
Utána jött egy jó időszak egy számtech fejlesztő kis kft hez kerültem Webvilág, majd Fejelesztők háza lett. Itt először jórészt a Nissan weboldalait csináltuk két keretrendszerben, meg sajtóanyaggal foglalkoztam, meg a carbuildert csináltuk.
Közben még bekerültem a fejlesztőkhöz webshop tesztelőként.
Aztán közben cégügyintéző voltam. Értsd ügyvédek, cégbíróság, szolgáltatókkal tárgyalni, blabla. Vagy csak a fél napom a postán töltöttem, mert akkor még a szoftver updatek külföldre is DVDn mentek. Meg ilyesmi. Az 1 hónap hijján 5 évig voltam ott, amikor becsődölt a cég. Egy szerda rggeli napon kihívtak mindenkit az udvarra 32-ből 17 en repültünk. Mivel végkielégítést sem tudtak adni, az egy hónap felmondásból meg már 2 hét eltelt addigra, így maradék két hetet nem kellett ott töltenem.Nagy izé nem volt mert konkrétan egy két hétig ügyeket intéztem, aztán megint faterral dolgoztam egy Orosz légitársaságnál, mondjuk havi 500 at kerestünk ketten akkoriban ez olyan 2010 től volt kb... Az olyan két év volt. Kedd délután végeztem ott, szerda reggel kezdtem 8 kor a 14 ker önkorinál. ott ilyen segédnek mente, délbe már a végzéseket írtam. Aztán 14 órakor már mentem el interjúra. 16 órakor a Béres Gyógyszergyárnál dolgoztam mint karbantartó, meg gépjárműves meg ereggy ide ereggy oda ember. ott 5 év alatt 1 év túlórám volt lazán.
Utána elkerültem egy autókölcsönzőhöt mint Műszaki Koordinátor, utána a partnergázhoz mint back office ügyintéző és informatikus. Adatbáziskezelés, utána kerültem egy csomagolástechnikai céghez mint raktáros. Aztán ott is tele lett a tököm, nagyon szemetek voltak. És utána jöttem állami helyre. Itt meg másik osztályon ugyan de a szakközépből a számtech tanárom a kollégám. Mennék át oda hozzá, de a raktárból nem engednek, mert így sincs hely.
Hát ennyi egy rövid élettörténet, hogy építsenek le egy programozónak indult embert. Egyébként rendes szakmám van mint műszaki informatikus. De ez ma már a lőtéri kutyát sem érdekli. Mindenhova fejlesztő kell. Máshova bejutni meg nagyjából pont lehetetlen.
Mostanában gondolkoztam lehet be kéne dobnom az önéletrajzom, hátha lenne valami értelmes hely. Na hát lehet savazni.
Utóirat az első éveimben olyan csórók voltunk, mint az útszéli csöves. örültem hogy van luk a seggemen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- HP Elitebook 850 G7 - i7-10610U 16/512GB + Notebook táska
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs