- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yakab
újonc
Segítséget kérek!
A nagy orosz tajga nagy orosz bányájában nem tudom azt az ezüst-
táskát felvenni, sőt a liftből kijövet már semmit sem tudok csinálni.
Mindenkine BUÉK !
Yakab -
bandiras2
senior tag
Megoldottam!
Megnéztem a billkiosztást, és megtaláltam a módját! Jobb ctrl azt click. Azért nem akart menni, mert eddig mindent meeg tudtam csinálni mouse-zal, aztán ezt meg nem lehet bill nélkül. Sniper puska a legjobb!!! Scouttal nyomom, max távból kiszedhetem a tagok felét 3 golyóval. A többinek meg ott az M16 100-as tárral. -
bandiras2
senior tag
Csak oda kell menni, és kiütés után click? Én még egyszer sem tudtam embereket felvenni, üres ládába bepakolni. Aztot hogyan kell? Ha odamegyek hozzá balclick, akkor csak előugrik az inventory, a gyémántgyűrű, hitelkártya, pisztoly, de felvenni hogy kell?
-
bandiras2
senior tag
ség! Elakadtam!
Mexikóban vagyok, és el kell szállítanom egy fószert vmi romuilezt a kertkapuhoz. Szóval kiütöttem, de a csóka csak fexik, és nem tudom hogyan kell a vállamra venni, hogy eltűnhessek vele . Vki help! -
bandiras2
senior tag
Mostanában kezdtem el, és érdekelt van e neki topic. Kereső rulez, mielőtt új topicot nyitok. Gondoltam, ha már ijen régóta vársz, válaszolok neked
-
bandiras2
senior tag
Ha minden igaz, a bánya második szintjén jár a haverod, oda kell menni és meghúzni a kart. aztán elvenni a táskát, majd az ajtó elé állni. Fotocellás, magától nyílik. Megszenvedtem a páját, a táskát könnyű elvenni, de mire rájöttem hogy hogy kell kimenni!
-
KovacsUr
addikt
http://forum.jowood.com/showthread.php?s=9b774f8f2ca79cbdffaf8318960e43ce&threadid=23516
Úgy nézem, valami technology skillt kellene használni -
Agyasima
őstag
háénmegméaszittemhogyvalakisegítnekem!
Bakker, gamerek gyertek közelebb. Még a supergames.hu-n se segítettek nekem.... -
Szaky
tag
up
-
Szaky
tag
Hi!
Tud valaki segiteni, hogyan kell vegigvinni a GLA 4es pályáját?
Koszi... -
Agyasima
őstag
Há sénki sé jáccik ezzel?
-
Agyasima
őstag
Szóval 1 ismerősöm jáccik ezzel, azt elakadt vele. Én meg megigértem neki, hogy utánajárok a gondjának, mert alapjábavéve jószivű gyerek vagyok.
2 kérdésem lenne: 1. Van-e vhol hozzá végigjáccás?
2. hogy kell felvenni a zezüst atkatáskát a nemtommellik páylán? Me áll. simán nem megy....
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Futás, futópályák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest