Hirdetés
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁDI
aktív tag
válasz
laco1221
üzenetére
Hát célszerű minnél erősebben kezdeni az egész pályát. Vissza kellett töltenem az előzőt nekem is, mert kinyírt mindíg apucika az ''első fordulóban'', nem hogy a másodikba eljussak.
De még így is tök véletlen, hogy felkap (és majd lőhetsz) vagy csak jól fejbe vág!
Tehát kitartás! -
-
ÁDI
aktív tag
válasz
laco1221
üzenetére
Na, ezeaz, ügyi vagy!
De milyen fekete pontot mond????????? Szerintem nincs ilyen.
Csak vond magadra figyelmét 1-2 sorozattal, utána térj ki előle.
Ha el vannak helyezve cuccok, jön a scriptelt jelenet és fedezed Annát. Apuci elkap ekkor nyomd az action-gombot és MAJD megjelenik, hogy ''shoot'' és lőhetsz.Ekkor sebződik a dög. 3-4x ezt így eljátszod vele és VÉGE.
Még ugyan nekem nem sikerült, de küzdök tovább!
-
válasz
laco1221
üzenetére
Én is ott kevergek,de hihetetlen,hogy senki nem tudja..vagy nem játszották végig..
A csarnok a konténerekkel..na ott hallani nagy hupogásokat,és csak megyek azon a részen(jó nagy) körbe-körbe,helikopterhez fel,lőszerraktár,egészségügyi szoba..stb.De hogy pontosan mit,hova,fogalmam nincs.
-
ÁDI
aktív tag
válasz
laco1221
üzenetére
Sajna nincs, csak meló helyi net. De legalább itt van.

Azon a részen (lézeres) már túl jutottam.
Tehát: meg volt a 3 generátor felrobbantása, utána scriptelt jelenet: Annácskát megfertőzték (ó jaj, mi lesz most?
; feladat frissítve: ellenszerért kell meni a medical resourche-részlegebe (?), ez a pálya eleje kb., fentről le kell jönni, jön a farkas-szörny, ki a nagy ajtón, konténeres nagy csarnokon keresztül, ki a szabadba, útközben az orvosi szoba és a lőszerraktár mellet.
Ekkor elérünk a nagy lifthez, be, szembe a másik ajtón ki, ekkor megjelenik a ''medical resourche'' felirat is, mint helyszín. Egy ''palló'' (út vezet egy szemben lévő ajtóhoz, de a vége kb. 2m hiányzik belőle. Csak 2 db ''csővel'' van össze kötve a másik oldallal, amikre nem tudok rálépni és átsétálni (leesik és vissza kapaszkodik vagy lezuhan).
Hát ennyi az én bajom.Remélem ennyiből tudod hol vagyok. PLS help! -
ÁDI
aktív tag
válasz
laco1221
üzenetére
Sajna csak ritkán tudom nyomni..., de :
az Annának kell az ellenszert megszerezni (a 3 generátor elpusztítása utáni feladat), de elakadtam. Nem tudok átmenni a hídon, miután kijövök a liftből ,Medical-kutatás részlegbe (ha jól emlékszem...).
Na most Te segíts, hogy eljuthassak addig,míg már Te vagy
) -
ÁDI
aktív tag
válasz
laco1221
üzenetére
A hardware-gondra nemigazán tudok mit mondani..., úgy látszik keveés a kakaó a kártya alatt odakinn (sok mindent kell neki megjeleníteni). Hát a 9800-ason ne csodálkozz, hogy annyit tud!

Elakadásra: indulj el ''egyenesen'', körbe kell menned a torony-szerű épület körül, a liftbe. Siess, mert közben a hullámverés leszedi a kevés életedet
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
szicsu, pontosíts egykicsit!

; feladat frissítve: ellenszerért kell meni a medical resourche-részlegebe (?), ez a pálya eleje kb., fentről le kell jönni, jön a farkas-szörny, ki a nagy ajtón, konténeres nagy csarnokon keresztül, ki a szabadba, útközben az orvosi szoba és a lőszerraktár mellet.