Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Őskoczka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
De amúgy rengeteg baromságot olvasok, nap mint nap, azért is bosszant már néha a sületlenség, mint, hogy az AI libasorban megy ...
Nem tudom mire vélni ,vagy életében nem próbálta, vagy simán hazudik és tudja, hogy nem igaz amit állít...
Persze soha senki még meg nem mutatta !

-
Lac-coo
őstag
RF2 ha jó akkor elég jó, persze ott sok a mod, ami miatt sok a rettenetesen jó is. PC az semmi, változásba elég sokszor beleőrül az AI, vág, lök, ha leelőzöd általában azonnal lemarad , stb ...
Konzolokat nem ismerem, PC-n ez a legjobb ez tuti. Kerék kerék ellen semmi másban nem lehet így menni mint ebben....
-
Semmi gond nincs, én nem leszóltalak téged, csak elmondtam az én tényállásomat.
A Vsync mondom azoknak jó aki 60Hz-en játszik.
A kolléga aki 1060-al játszik, a Vsync bekapcsolása majd megoldja az akadás problémáját, mert erről olvastam hogy sokaknak megszűnt, eleve itt akkor neki nem fog pörögni a GPU a rendszerében.
Itt a Codemastersnél optimalizálási probléma van.
További kellemes hétvégét!
-
Vannak akik ezt megcsinálták, és nem akadozott a játék.
Ez a 2015,16,17,18-as játéknál is jelen volt az akadozás, és vicc hogy még mindig nem sikerült teljesen javítani.
SSD-t nem szoktak töredezettségmentesíteni!
Tudod vannak akik 144Hz-es monitorral játsszanak, egyrészt a Vsync bekapcsolása több késést okoz a beviteli eszközön, lásd kormány. Én 200-260Fps közt játszok, ha pl 144fps alá menne, akkor érezhető meg szemmel is látható hogy belassult a játék.
Mindig az a jó, ha az adott monitorod frissítési frekvenciájának a kétszerese (vagy több) megvan fps számban. 60Hz-es monitornál, 120Fps, és így tovább.
Vsync-et én életemben nem használtam, használja az aki szereti az input lagot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- Garmin Instinct 3 50mm Solar narancssárga
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/16 GB/256 NVMe /14" FULL HD gyári garanciás magyar laptop eladó
- VELBON Ultra Stick Super 8 - 8 szekciós ultrakönnyű monopod
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi