Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Tudod vannak olyanok is akik nem fél milliós gépen játszanak, és a hozzászólásod elolvasása után amit nekem címeztél miután én nem neked írtam, megnéztem az adatlapodat és hát nem csalódtam, naná, hogy a géped utolsó paramétere is fel van tüntetve. Nem mindenki játszik 144Hz-es monitoron, sőt a legtöbben nem, azt sem tudjuk, hogy SSD van a topiktárs gépében vagy hagyományos HDD, nem tudom miért kezeled tényként az SSD meglétét. Annyit tudunk, hogy egy GTX 1060-al fut a játék. szóval attól, hogy neked 260 FPS-el fut a játék, másnál közel sem biztos, hogy így van. Én annak is örülök ha megvan a stabil 60 FPS és nincsenek ilyen jellegű lagolásaim és mivel még a monitorom is 60Hz-es nem tapasztaltam semmi hátrányát a bekapcsolt Vsyncnek és nem hiszem, hogy nagyobb input lagom lenne mint amennyit a játék maga generál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest