- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atmil
aktív tag
A proci húzva van. A vga nem. konfig az adatlapomon. előtte i7 6700K volt, húzva simán ment. Most i7 700K.
Pontosan mire érzékeny a proci húzáskor?
Húzva nem több a vcore, mint alapon.(#531) orc88 Kettővel ezelőtti verziót raktam fel. Nem megy. A legfrissebb driverben benne van a cf támogatás F1 2016 gamre. Úgyhogy tanácstalan vagyok.
(#532) ricsi8800gt Kivettem a magyarítást így sem jó. Megpróbálom az újratelepítést hátha...
-
Atmil
aktív tag
Ezt írja ki.
Kb. ez a fordítása.
A D3D készüléket eltávolították! OK: 0x887A0006 A D3D eszközt eltávolították. Próbálja frissíteni az illesztőprogramokat, vagy módosíthatja a grafikus/textúra beállításait a videó ram követelményeinek csökkentéséhez. Rendben.
Valaki valamit tud mondani erre. Help!
RX480 cf van.
ricsi8800gt Köszi

-
Atmil
aktív tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Szívesen. Igen, csak be kell másolni és felülírja.
-
Atmil
aktív tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
-
Atmil
aktív tag
Köszi!
Akkor telepíthetem újra, mert nem mentettem el az en language fájlt. Majd megnézem.
Egyébként magyarítással rendesen ment. Már nem tudom, hogy mi volt az az idő, amikor elkezdte csinálni.
Azóta volt win telepítés is, igaz nem ezért, hanem a win frissítésért.Esetleg más ötlet?
-
Atmil
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne.
Mostanában, elindítom a játékot vagy el sem indul, vagy néhány perc után kilép. Eredeti a játék.
RX480 cf-be használom a legfrissebb driver van fenn. 17.6.2
Magyarítva van. Be zavarhat?
Valakinek valami ötlet. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs