Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• diablo1984

veterán

válasz Csapoati #1445 üzenetére

áh, egy rohadék csaló ez a játék! nyomtam a carrierben force indiával egy futamot, idő mérőn 9.helyről indultam, első körben voltam első helyen is, de visszaestem a 3.ra, ezt tartottam, majd az első boxkiállásnál a nyalókás ember nem engedett ki, elmentek mellettem a boxban még 5-en!(amúgy is gané a gumikopás, mert mindig a szett terv szerinti utolsó körében már egyenesen sem tud a kocsi menni, sík jég jobban tapad mint ez, még 200nál is elforog a gumi, semmi tapadás, előző körben meg még minden rendben....vicc). visszajöttem így a 8.helyre, egyet előztem, 7.hely megvan! elkezdtem tolni, perezt utol is értem, nagy nehezen lenyomom(érdekes, hogy az ai egyenesben piszok gyors, de kanyarokban piszok hamar kezd lassítani, főleg hajtűknél/éles kanyaroknál, simán meglep, ha a picsájában vagyok). na az egyenesben mindig fedezni kellett az utat, kers-el sem mentem úgy, mint a mclaren..... ez így szépen eltelt, fedeztem magam, volt hogy sikerült, volt hogy nem, az előttem lévő alonsó már fényévekre lelépett, mikor jött az utolsó kör és megint az ominózus érdekes gumi kopás esete! megint csúszkál az autó mint állat, sem elfordulni nem bír ott, ahol az előző körben vígan mélyet tudtam fékezni, most kavicságy, abból alig tudok visszajönni, megelőznek jópáran, mire visszatérek, végén beérek a 13.helyen! kör elején még 7, végén meg 13! aki így kitalálta ezt a féle gumikopást, azt fagyott tehénszarral verném agyon az biztos, a játékélményt rombolja, az életkedvet nullázza! ezért kínlódjak én versenyekkel egy olyan géppel, ami kezelhetetlenebb, mint az első csapatoké, nem is megy úgy, és még a gumikopás is ilyen furcsa?! hát kapják be akik ezt így kigondolták..... :W :(

Új hozzászólás Aktív témák