Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Ausztál nagydíj: Hamiltonnal összeérek,de egyértelműen az én hülyeségem.Az 1-es kanyarba elég nehéz lett volna beférni úgy,hogy ne koccoljak vele.Ez után Pérez nem veszi észre,hogy fékezek,ő később fékez,kiforgat.
Malajzia: Gyakorlatilag Räikkönen nekem esik,le töri a szárnyam,egyértelműen az ő hibája.
Kína: Rossz rajt,kocc Bottassal.Utána kocc volt Alonsoval is,mert nem tudta eldönteni,hogy kimegy-e a bokszba,vagy sem.Hogy ne gondoljam azt,hogy "Lehet-e még ennél rosszabb?" hirtelen Maldonado befékezett az alapból 150-200 km/h-as kanyarba úgy 60-ra,neki is menetem

Igazából Melbourne bánt a legjobban.Fix 2.-dik hely lett volna.Akár még Malajziában s lehetett volna egy fix 2-3. hely.Kínába pedig nem tudom.Egy halvány pontszerzés talán.
Most Bahreinben nulla kocc volt.A 6.-dik körben álltam ki,bezzeg akkor nem cseréltek szárnyat,milyen érdekes
6. lettem végül,most 12.-dik vagyok összetettben 9 ponttal.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Nitro AN515-45 15.6" QHD IPS Ryzen 9 5900HX RTX 3080 32GB 1TB NVMe gar
- Sony gyári akkumulátorok és töltő, NP-BX1 típusú 1240 mah akkumulátor 3 darab és BC-TRX típusú töltő
- Teufel M220F 4-8 ohm, 140 watt
- Új Xiaomi Redmi 13C (23106RNODA),6,74",90Hz,4/128GB,Dual SIM,5000mAh,Fekete és Kék színekben
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

6. lettem végül,most 12.-dik vagyok összetettben 9 ponttal.