Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
Dr. Student
üzenetére
Kétségtelen, hogy jókat el lehet vele játszani. De a verseny közbeni mentés kivételével ez már benne volt a 2012-ben is. Nem hasonló, hanem ugyanez.. A mentést meg kb már a 2010-be is beletehették volna. Az biztos, hogy az idei verzió vásárlását ki fogom hagyni, mert
1, már a 2012-ben sem multiztam
2, A Classic tartalom nem jelent nekem akkora pluszt, hogy kiadjak 5-6000 Ft-t érte,
3, a kettes pont kivételével minden megvan a 2012-ben is, testre szabtam a Racedepartmenről leszedhető modokkal, úgy az irányítást, mint a kinézetét, és az A.I-t, illetve a kezdeti patch-áradatot nem kell megvárnom, hogy normálisan játszható játékot kapjak..
De ez csak az én véleményem, a 2012-t 3000 Ft-ért sikerült beszerezni, ez is lesz nyilván annyi, ami tekintve, hogy 50 órát játszottam vele Steam szerint, bőven megérte, viszont a 2013- nem ad annyival többet számomra, hogy újra még egy ilyen kis összeget is beleinvesztáljak.
Kapja össze magát a Codi, és csináljon egy olyan F1-es játékot, hogy a tökömhöz kapjak, mint amikor a 2010 megjelent, hogy” b**meg, ez király.
És ezért nem vagyok hajlandó pénzt adni érte, mert ebben a világban ha eladható valami, azon nem változtatnak, mert „nincs rá szükség” hozza így is a nyereséget, de ha rajtam kívül még egy pár ember úgy gondolja, hogy ezt az általam lehúzásnak, általatok „Codemasters évi adó-nak” vagy valami hasonlónak nevezett dolgot nem fizeti be, és esetleg nem azokat a számokat hozza, mint azt várták, talán jövőre, vagy utána összedugják a fejüket, és talán beleépítenek a játékba olyan egyértelmű dolgokat, amik alapvetően hozzátartoznak az F1-hez, és sikerül kiadni egy jó/játszható játékot
Új hozzászólás Aktív témák

- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Kingston 1TB NVMe ÚJ, 3 év garival, brutál gyors!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest