Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
hackeeeee #946 üzenetére
Egyelőre ez a játék olyan hibákkal rendelkezik, amiket 100% biztosra veszem, hogy a gyártó nem fog hagyni. Ilyet egyszerűen nem engedhet meg magának.
Az másik dolog, hogy az egésznek a motorja sz@r, és multizni nem lehet rendesen, meg a mentést elb@ssza, azzal ők sem tudnak mit csinálni, amíg ezt a motort használják, meg már évek óta így van. Nem tudom megérteni, hogy egy játékot hogy lehet így kiadni. Sosem tapasztaltam még ilyen hibákat semelyik gyártónak. Ez az F1 széria egy komplett vicc...
Az viszont nagyon durva, hogy gumikopás kb. nincs, kameraállás bugos, flashback bugos, és akkor még biztos van pár dolog... Az AI viselkedése megint nevetséges, hogy előtted fékez be, és te kapod a büntetést, vagy hogy a lekörözöttek megállnak előtted a kanyarban...
Szerintem tuti lesz patch, viszont ezzel a játékkal így sokra nem lehet menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps dualsense edge controller
- Corsair SF850L Gold 850W SFX Moduláris Tápegység
- Corsair RM1000X Gold 1000W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest