Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Az ausztál pálya viszonylag egyszerű, könnyen tanulható, nincsenek nehéz féktvávok, szóval sikerélmény szerzéshez szerintem is tökéletes. Nürburgring egy fantasztikus pálya szerintem, kicsit nehezebb, mint Melburne. Azért is kedvelem, mert a GRID-ben fantasztikus versenyeket futottunk itt Pepi (

) barátommal, és most is nagy élvezet menni raja.
Valencia más tészta, nagyon közel vannak a palánkok, és több olyan kanyar van, aminek a bejárati ívét is elég nehéz eltalálni, különösen ilyen sz@r a célegyenesre ráfordító. Könnyű hibázni, de hihetetlen élmény előzni itt.Az egyik legnehezebb pálya nekem Korea, próbáld ki, várom a visszajelzésed. 1:28 közepét futok most ott, kb 2-4 tized van még bennem, több sztem nem.
Gyorsan megjegyzem, hogy sok pályán nem mentem, így Kína, Kuala Kunkor, India, Suzuka, egyelőre kimaradtak...
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spotify
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Futás, futópályák
- bambano: Bambanő háza tája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer, gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Pro Gamer Pc RTX 5070 TI / RYZEN 7 7800X3D / 32GB RAM / 1TB SSD
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi