Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Sztem most adjunk még 1 esélyt mindenkinek, a Hamachival, mivel a kezdeti kedvet a ligától a live vette el

nagyon jó úgy leülni játszani, rászánni az időt, hogy verseny közben kidob, gondolom többen ezért nem jöttek.
Én is volt hogy leültem 7kor, elkezdtem gyakorolni a pályát, 8kor kezdtünk, időmérő lement, verseny kezdődik, a közepén meg ledob, és elcsesztem 2 óra hosszát

ftomi74 téged 75% Assist Off nem érdekelne?? Még van hely, és ott úgy néz ki, a létszám is megvan, és aktív mindenki, tehát ha a technika is úgy akarja a 75%osok biztos, hogy nem fognak elmaradni soha és a létszám is 10 feletti

Heti két alkalom: hétfő és csütörtök este 9 óra!
Az Assist Off 50% viszont már nagyon régóta haldoklik, azzal nem tudom mi lesz, sztem legyen összevonva akkor a két 50%os, és kész, én, ha időm engedi és nincs egyéb dolgom (tegnap tesómért kellett mennem az állomásra azért nem tudtam jönni) akkor fogok jönni mindig, főleg most, hogy nem dobál le senkit

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Horgász topik
- Cyberpunk 2077
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Okos Otthon / Smart Home
- Amazon Kindle
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Szinte ÚJ HP HyperX Cloud Flight Bolti ár:45k INGYEN FOXPOST
- HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Új, Bontatlan Zotac RTX 5070 /// Számla + 5 Év Garancia
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest