Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Sztem most adjunk még 1 esélyt mindenkinek, a Hamachival, mivel a kezdeti kedvet a ligától a live vette el

nagyon jó úgy leülni játszani, rászánni az időt, hogy verseny közben kidob, gondolom többen ezért nem jöttek.
Én is volt hogy leültem 7kor, elkezdtem gyakorolni a pályát, 8kor kezdtünk, időmérő lement, verseny kezdődik, a közepén meg ledob, és elcsesztem 2 óra hosszát

ftomi74 téged 75% Assist Off nem érdekelne?? Még van hely, és ott úgy néz ki, a létszám is megvan, és aktív mindenki, tehát ha a technika is úgy akarja a 75%osok biztos, hogy nem fognak elmaradni soha és a létszám is 10 feletti

Heti két alkalom: hétfő és csütörtök este 9 óra!
Az Assist Off 50% viszont már nagyon régóta haldoklik, azzal nem tudom mi lesz, sztem legyen összevonva akkor a két 50%os, és kész, én, ha időm engedi és nincs egyéb dolgom (tegnap tesómért kellett mennem az állomásra azért nem tudtam jönni) akkor fogok jönni mindig, főleg most, hogy nem dobál le senkit

Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest