Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
forise
tag
Eddig sem volt etalon számomra a "nagymenők" beállításai, de nem volt rossz kiindulási alapnak (köszönet érte azoknak akiknek volt energiája rááldozni az idejéből)
. Minden egyes pályán állítok a saját szám íze szerint, főleg az áttételeken mivel nem manuális váltót használok. Mint már régebben írtam számomra eddig is elég volt, hogy a játékban tudtam annyit menni vagy jobbat is, mint a valóságban a nagymenők. Igaz ettől nem érzem, és nem lettem nagyobb senki szemében sem, nincs is rá szükségem, hogy a seggem nyalják ezért. Még egyszer nem azzal van bajom, hogy nem jó 11-11, és esetleg most jobb helyette a 6-6, meg nem leszek első a versenyeken,hanem hogy a gumikat nem lehet megspórolni akár az edzésen, akár az időmérőn, így nincs nagy értelme számomra az 1.2 javítással játszani, majd ha ezt is javítják.
Mivel csak ez a topic van ennek a játéknak, gondoltam leírom azoknak aki esetleg nem csak online tolják a játékot, hogy bizony a javításban ilyen hiba is csúszott.
Új hozzászólás Aktív témák

- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Minden egyes pályán állítok a saját szám íze szerint, főleg az áttételeken mivel nem manuális váltót használok. Mint már régebben írtam számomra eddig is elég volt, hogy a játékban tudtam annyit menni vagy jobbat is, mint a valóságban a nagymenők. Igaz ettől nem érzem, és nem lettem nagyobb senki szemében sem, nincs is rá szükségem, hogy a seggem nyalják ezért. Még egyszer nem azzal van bajom, hogy nem jó 11-11, és esetleg most jobb helyette a 6-6, meg nem leszek első a versenyeken,hanem hogy a gumikat nem lehet megspórolni akár az edzésen, akár az időmérőn, így nincs nagy értelme számomra az 1.2 javítással játszani, majd ha ezt is javítják.
Mivel csak ez a topic van ennek a játéknak, gondoltam leírom azoknak aki esetleg nem csak online tolják a játékot, hogy bizony a javításban ilyen hiba is csúszott.