Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
X Factor #303 üzenetére
Én sem szidtam a codegent
Tunnigolásra meg atom-mega-brutál konfigok alá nem jó, de egy irodai konfignak tökéletes. Jó sok volt már, nem volt gond egyikkel sem. Igaz mégrégebben a vargáné tápokkal sem volt gond. Egyetlen 1X volt gondom táppal, egy nem is tudom milyen, de kb közepes árkategóriás táppal, vagyis nemigazán a táppal, hanem valami ciripelt rajta (lehet, hogy a venti, vagy egy kondi?) mind1, azonnal visszavittem és csere egy Ultra Power (szintén közép kategória) tápra, ez faja
-
sasa311
veterán
Ebből a csífteket. A mercury kb. egy szinten van a CG tápokkal.
Annyira mondjuk szvsz nem rossz a CG, csak irodai gépbe való, nem játékkonfigba.
3 gép is van most irodánkba, napi min. 7-8 órát mennek kikapcs nélkül, mind3ban 300-as CG van.
2 vincsi, 2 optika, min. VGA. Szal mindig a célnak megfelelő tápot kell választani. Játékkonfigba pl. valami komolyabbat!
Mert egy irodai gépbe ritka, hogy jár a vincsi, pörög az optika és fullon dolgozik a VGA meg a CPU egyszerre! Játék közben már előferdülhet.
és ugye alapjáraton meg full terhelésen más az áramfelvétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő