- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
"Azt is letagadják amit kipróbáltam szintén hogy van túláram és rövidzárvédelem a mostani 400-as Codegenben."
A tápod supervisor IC-je az alábbi funkciókat tudja:
Over-voltage protection for 3.3V, 5V and 12V
Under-voltage protection for 3.3V, 5V and 12V
Under-voltage protection for –12V and/or –5V
Over-power and short-circuit protection
Power-down warning circuitry
Power good circuitry
Delay time for PSON and PG signal
Remote ON/OFF function
On-chip oscillator and error amplifier
Two shunt regulator for 3.3V and 5V-StandbyItt nem látom a túláram- és a rövidzár védelmet. Az alkalmazási segédlet azt írja:
"Over current and/or short circuit protection can also be achieved by using over-power protection, in which OPP pin is connected to the current transformer (driver transformer)."
Vagyis valamiféle túláram- és rövidzárvédelmet meg lehet valósítani a túlterhelésvédelmen keresztül.
Ez rövidzárvédelemnek még el is megy valahogy, mert ha a táp több mint 7 ms-ig túl van terhelve, akkor kikapcsol. Ennyi idő alatt még talán a félvezetők sem durrannak el.
Viszont túláramvédelemnek nagyon kevés ez, mert ha csak egy ág van túlterhelve, és a másik kettőn kicsi a terhelés, akkor nem szólal meg a védelem.
Ezt te magad is bizonyítod pl. itt. 16A az ág terhelhetősége, te viszont 18,4A-rel nyugodtan hajthattad, és a védelem nem tett ellene semmit. -
mr_ricsi
veterán
"még azt is tagadja hogy egyáltalán tudom mi az a 300W"
Már jópár alkalommal bizonyítottad, hogy az általános- és középiskolai fizika tantárgy keretében leadott ismeret sincs a birtokodban, ezért nagyon valószínű, hogy nem tudod, mi az a "300W"."és hogy vajon mivel terheltem le mikor azt se tudom hogyan lehet leterhelni."
4-edszer írsz róla, és negyedszer nem adsz meg semmi konkrétumot a mérésről, a mérőeszközökről, stb. Ha ennyire kerülgeted a témát, akkor a mérés valójában meg sem történt, csak dobálózol az adatokkal. Trollkodsz, ahogy azt megszokhattuk tőled."Azt is letagadják amit kipróbáltam szintén hogy van túláram és rövidzárvédelem a mostani 400-as Codegenben."
A tápajánlós topicon azóta is röhögnek azon az állításodon, hogy "Tegnapelőtt teszteltem egy 400W-os Codegent minden védelem van benne.Ugyanaz az alkatrészek vannak mint a 400W-os Chieftecben." [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- EAFC 25
- Witcher topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Trollok komolyan
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged