Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
"még azt is tagadja hogy egyáltalán tudom mi az a 300W"
Már jópár alkalommal bizonyítottad, hogy az általános- és középiskolai fizika tantárgy keretében leadott ismeret sincs a birtokodban, ezért nagyon valószínű, hogy nem tudod, mi az a "300W"."és hogy vajon mivel terheltem le mikor azt se tudom hogyan lehet leterhelni."
4-edszer írsz róla, és negyedszer nem adsz meg semmi konkrétumot a mérésről, a mérőeszközökről, stb. Ha ennyire kerülgeted a témát, akkor a mérés valójában meg sem történt, csak dobálózol az adatokkal. Trollkodsz, ahogy azt megszokhattuk tőled."Azt is letagadják amit kipróbáltam szintén hogy van túláram és rövidzárvédelem a mostani 400-as Codegenben."
A tápajánlós topicon azóta is röhögnek azon az állításodon, hogy "Tegnapelőtt teszteltem egy 400W-os Codegent minden védelem van benne.Ugyanaz az alkatrészek vannak mint a 400W-os Chieftecben." [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Windows 11
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Call of Duty: Black Ops 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arc Raiders
- Milyen légkondit a lakásba?
- Home server / házi szerver építése
- EAFC 26
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- GIGABYTE C200 Glass
- Seasonic VERTEX PX-1000 1000W 80 PLUS Platinum - Alza 12 év garancia 2036.12.21.
- be quiet! Dark Power 12 750W 80+ TITANIUM - FirstShop garancia 2032.12.05.
- Corsair SF850 850W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- Autós kamera eladó
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest