- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackdeath
aktív tag
úgy képzeld el, hogy a vidéki haveromnak már több mint 3 éve megy a 300-asnak titulált kodegány tápja, igaz nem egy nagyigényű konfiggal: 2,4ghz celeron, 2*256mb vmilyen Rambo ddr ram,Inno3D GF Ti4800SE 128mb, 2 odd, 2 hdd (nemrég vett bele egy újabb vinyót, csak 1 volt előtte).
1szer kérdeztem tőle, hogy te nem félsz hogy egyszer nagy valószínűséggel el fog pukkanni a tápod? asszongya nem. jujjj.
mondtam is neki, hogy naon bátor ember, én az biztos hogy nem kockázatnék a helyedben.
én nem akarom erőszakkal lecseréltetni vele a tápját, ha jó neki, akkor jó, úgyis elpukkan 1szer.
bár nem hinném, mert kb. 1 éve szétkaptam a tápját, és 1 púpos elkó sem volt benne, most már persze nagyobb a valószínűsége hogy találnék benne olyat.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest