Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackdeath
aktív tag
úgy képzeld el, hogy a vidéki haveromnak már több mint 3 éve megy a 300-asnak titulált kodegány tápja, igaz nem egy nagyigényű konfiggal: 2,4ghz celeron, 2*256mb vmilyen Rambo ddr ram,Inno3D GF Ti4800SE 128mb, 2 odd, 2 hdd (nemrég vett bele egy újabb vinyót, csak 1 volt előtte).
1szer kérdeztem tőle, hogy te nem félsz hogy egyszer nagy valószínűséggel el fog pukkanni a tápod? asszongya nem. jujjj.
mondtam is neki, hogy naon bátor ember, én az biztos hogy nem kockázatnék a helyedben.
én nem akarom erőszakkal lecseréltetni vele a tápját, ha jó neki, akkor jó, úgyis elpukkan 1szer.
bár nem hinném, mert kb. 1 éve szétkaptam a tápját, és 1 púpos elkó sem volt benne, most már persze nagyobb a valószínűsége hogy találnék benne olyat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Új pc házak! Kèszleten!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest