Hirdetés
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi2121
tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Abban biztos lehetsz hogy neveket nem fogok írni, mert nem vagyok vamzer! Pl egyik haverom is dolgozott számtek boltban és azzal szórakoztak, hogy felmentek egy fórumra és az éppen aktuális betárolt dolgokat kezdték nagyon dícsérni és láttak csodát pár héten belűl elterjedt a pletyka, és megindult az eladás. HAllottam már, hogy a MIstralban is csinálták!
Az a baj, hogy kizárjátok a lehetőségét, pedig eléggé valóságos a mit írok!
Ne legyetek NAÍVAK!
Mindig a tapasztalat legyen az első és aztán más véleménye, én mindig azt mondom!
Én nem akarok itt senkivel se összeveszni, csak reálisan kéne gondolkozni!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest