Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

válasz Csaba_20_ #99 üzenetére

Összefoglalva:
    Érdekes,bennem itt (valós helyen,vagyis az élezben) mindenki megbízik,számíthat rám..szb...
    Csak a azon a fórumon nem voltam sikeres abban,hogy bizonyítgassam a dolgaimat...
    És négy hét után mindössze 4 vagy 5 dolgot tudtam még oda csak bizonyítgatni...
    És azért a ahjszámért,amit elkövettem azon 4-5 darabért nem érte meg még tovább idegeskednem,hogy szóljak ennek mag annak,hogy: ''Hé...miért nem jo a regem?'' Meg annyira nem is volt eszemben... Talán azértsem,mert vizsgázgattam azon időszakban,mittomén...

Reg: Figyusz...azért tudok írni...legalábbis vagy 80-100 próbálkozásból nem egy gépen azért csak nem rontom el a bejelenkezési adataimat....Szal ezen ne vitázzunk,mert felesleges...
    It végre új ''életet'' kezdtem és ne ír foglalkozok olyannal,amit kézzel fogható módon nem fogok tudni bebizonyítani...

Éé nem gondolod,hogy ha hazugságban élnék,akkor a magánélteben és baráti körben már nem tudódott volna ki???? Főleg,hogy mindennap találkozok a barátaimmal........

HMMMM... Most van is egy vitánk: A mávnál az egyik dolgozó azzal tömi a Zoli barátom fejét,hogy az optikai kábelt csak úgy simán be szokták kötni sima ki luser lakásokba..Pl azért,hogy nem kábeltv-ről nézze a tv-t,hanem jobb minőségben optikai kábelről...
    Szerninted télleg van ilyen normál előfízetősi (3000-8000ft) lehetőségben mondjuk vácon? Tehát te a normál 3000-8000ft előfizetésre kérhetsz optikai kábellel netet vagy tv-jelet???

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés