Új hozzászólás Aktív témák

• Dassler

őstag

Nyah, kicseréltem a ventiket CM 13dba-sokra(oldalt, hátul, felül), elöre beraktam egy LED-Silentet, ami itt a prohardver venti tesztben is elég halknak bizonyult - elsö 5-ben volt - 1800rpm ellenére. Rezgéscsillapítókat is pakoltam ventik meg a táp alá, A szerelése kicsit macerás, pl elöl az usb-audio portok sem kiszedhetöek a 3,25-ös helyröl, de én azért kioperáltam célszerszámok segítségével :D mivel kártyaolvasót pakolok a helyére, meg nosztalgiából beraktam egy kisfloppit is :) fölötte egy PATA ill. egy SATA rack ill. DVD-RW ill DVD-ROM, bennt egy SATA meg egy PATA vinyó, így meg is telt, de nem is kell nagyobb, majd még a kártyákat bepakolom, meg vettem egy FSP tápot. Remélem halk lesz. A procin egy Glacialtech hütö van a lapon minden passzív, vga-t még nem vettem, majd jövö héten nézek valamit. Amúgy oldalt az a porszürö cuccos keret, elég érdekes, mert kissé lagymatagon fogják a csavarok, meg a furatok sem a legpontosabbak, de azért nem annyira zavaró, csak ha szerelgeti az ember az oldalsó venti miatt. Összeségében tetszik a ház, ennyi pénzért egész jó. Akinek nem kell nagy ház (nem akar RAID 5 tömböket) egy átlag géphez(1-2 HDD, rack, dvd-író/olvasó, esetleg 1-2 kiegészítö - ventiszabályzó iylesmi) böven elég. Egy kis plusz munkával nagyobb ventik is bele varázsolhatóak, ha valakinek van kedve szuttyogni ilyennel.

Csak azért írtam ide, hátha valakinek segít a késöbbiekben.

Legjobbakat.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés