- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Ez jónak mondható. Ha maximum terhelést adsz neki, akkor sem romlik? Azt nehezem tudnám elképzelni.
Csak hogy ''megnyugtassalak'', legyen itt egy kis történet. Januárban két új vinyót is kinyírt egymás után haveromnak a jó kis codegen. Tök szimpla rendszer nf7+sempron 2600, 1 dvd író + 1 vinyó, R9550. 300-as codegen táp. Elküldte az egyiket egyik pillanatról a másikra, hozta hozzám tesztelni a vinyót, szar. Garba vissza, hozták a másikat helyette, ghostoltam neki, hazavitte, beszerelte. 4-5nap nem telt bele, hozza a vinyót, ugyanaz. Elhozattam a gépét, megnéztem, hát 5,5-5,6V-ot adott az 5V-os ágon. Tápot lecseréltük, azóta sem hallottam a gépe felől. Ezenkívül nemrég, főként karácsony tájékán a közvetlen környezetemben 5-6 táp halálozott el, szinte mind a codegen/mercury párosból.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- ASUS ROG Ally
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest