Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- total90: Mennyi pénzből lehet megélni Münchenben?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci??
senior tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
sajnos a tűzfal nem látja külön ezt az alkalmazást csak a cod5-öt ha meg azt letiltom akkor is csinálja ráadásul akkor esélyem sincs felcsatlakozni a szerverre!
másnak is csinálja ezt vagy csak nekem van ilyen szenny cod5-öt! -
Joci??
senior tag
Valaki segítsen mert már a tököm kivan ezzel a játékkal! feltelepítettem és lekel frissíteni ahhoz hogy tudja interneten tört szeron játszani ez idáig oké de miután lefrissítem már mikor be akarok lépni csatlakozni akar az internetre de egyből kifagy a játék! Xp alatt még kitudtam játszani hogy lekapcsoltam a netet és beléptem a játékba majd vissza a net és ment ám de bár felraktam a Vistát és itt már nem tudom ezt eljátszani! HOGYAN TUDOM KIKAPCSOLNI AZT A XAR INTERNETRE AKARÓ CSATLAKOZÁSI HAJLAMÁT???
segítséget előre is nagyon köszönöm!!!!
-
Joci??
senior tag
Sziasztok! gyors kérdés!
ma felraktam a cod5-öt és állandóan kidob a pb a hiányos vagy nincs név-re hivatkozva! miért van ez?
Nevemet nem találom hogy hova kell beírni ha segítene valaki megköszönném, és még egy kérdés miért nem tartja meg a beállításokat? kilépek a játékból és elveszik minden beállítás!
válaszokat előre is köszi!
-
bundilolo
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy COD5 klánt létrehozni,de sajna ez egyedül nem fog menni.Akit érdekel írjon ide vagy privibe.Hozzáértő szakit is várok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
másnak is csinálja ezt vagy csak nekem van ilyen szenny cod5-öt!