Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci??
senior tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
sajnos a tűzfal nem látja külön ezt az alkalmazást csak a cod5-öt ha meg azt letiltom akkor is csinálja ráadásul akkor esélyem sincs felcsatlakozni a szerverre!
másnak is csinálja ezt vagy csak nekem van ilyen szenny cod5-öt! -
Joci??
senior tag
Valaki segítsen mert már a tököm kivan ezzel a játékkal! feltelepítettem és lekel frissíteni ahhoz hogy tudja interneten tört szeron játszani ez idáig oké de miután lefrissítem már mikor be akarok lépni csatlakozni akar az internetre de egyből kifagy a játék! Xp alatt még kitudtam játszani hogy lekapcsoltam a netet és beléptem a játékba majd vissza a net és ment ám de bár felraktam a Vistát és itt már nem tudom ezt eljátszani! HOGYAN TUDOM KIKAPCSOLNI AZT A XAR INTERNETRE AKARÓ CSATLAKOZÁSI HAJLAMÁT???
segítséget előre is nagyon köszönöm!!!!
-
Joci??
senior tag
Sziasztok! gyors kérdés!
ma felraktam a cod5-öt és állandóan kidob a pb a hiányos vagy nincs név-re hivatkozva! miért van ez?
Nevemet nem találom hogy hova kell beírni ha segítene valaki megköszönném, és még egy kérdés miért nem tartja meg a beállításokat? kilépek a játékból és elveszik minden beállítás!
válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
másnak is csinálja ezt vagy csak nekem van ilyen szenny cod5-öt!