Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
válasz
Realunit
üzenetére
Nekem egy Motorola V550 van, tökéletes BT-al, de csak egyetlen egyszer sikerült valamiféle kommunikációt kicsikarnom a notival. Aztán megint szétesett az egész, azóta sem tudtam összehozni. A teló egyébként egy Logitech BT headset-el műxik rendesen, bár azzal is kínlódni szoktam, hogy összelőjem őket, viszont elmondható, hogy minden alkalommal sikerült még (előbb-utóbb).
Az infra a gépben az totális csőd. Igazából az kellene, hogy az alaplapi infrát rá lehessen keverni egy COM portra. Namost ezt BIOS-ból lehetne elérni, de csak akkor, ha nem ilyen agyon butított, fos Phoenix SETUP lenne a gépben, amiben semmit az égvilágon nem lehet állítani (semmi lényegeset).
Olvastam anno egy fórumon, hogy van egy kis utility, amivel Win alól is meg lehet oldani az alaplapi infrának a COM portra keverését, de nem tudom, hogy konkrétan melyik ez.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- 27% - Samsung ViewFinity S70D Monitor 3840x2160 / 5ms / 60hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest