Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovimester
aktív tag
Sziasztok
Nem rég csináltam egy klánt:[NEST]Hun
Aki szereti a játékot és nincs klánja várjuk szerettel.
Üdv kovi -
kovimester
aktív tag
Szia (tok)!
Aki esetleg nem rég kezdte és szetetne egy jó környezetben játszani az jöjjön ebbe a klanba:[NEST] Hun . Igy írjátok és meg is találjátok.
Várok mindenkit szívesen.
Üdv kovim. -
kovimester
aktív tag
válasz Norbimeno3 #382 üzenetére
A klán embereinek az kupai szűmai összeadotnak igy adodik ki a clan trofea.
-
kovimester
aktív tag
Szia
remélem ilyen kihívásaalapon fog menni, nem ugy hogy bárki be támadhat bárkit azért az csúnya lenne. ( pl legjobb clan be támad egy hulladék klánt) -
kovimester
aktív tag
Sziasztok
Nekem áruljatok el valamit 4 honapja tolom TH9 meg a többi...
mindenki ezt az ijjászt erősiti, de miért???
Szerintem már lvl5 is marha drága a barbarhoz képest lvl6 ról ne is beszéljünk (befejleszteni is hát...)
hmmm?
Üdv kovim. -
kovimester
aktív tag
válasz nelsonmanian #639 üzenetére
Szia
Nagyont sebbez??? Hát adatok szerint ha barbar vs ijjász akkor barbár szivosabb és több a sebzése az egy dolog hogy mesziről jo de hogy egy lvl 5 mortaltól a ők is meszir szálnak (wizard tornyról nem beszélve).
Azon kivül hogy mesziről lő más érv?? "esetleg" -
kovimester
aktív tag
válasz nelsonmanian #641 üzenetére
Hát még az talán
Köszi a válaszokat, de még mindig ne mgyöztél meg hogy használjam vagy fejleszem, de az biztos hogy az archer queen király defens-re a legjobb -
kovimester
aktív tag
válasz nelsonmanian #643 üzenetére
Az ijjászod hányas szintü 6 vagy 5 ös?
Én 6 os szintü barbit használok azok nagyon jók -
kovimester
aktív tag
válasz nelsonmanian #645 üzenetére
Hát akkor nem tudom
Ha esetleg nincs klánod vagy váltani szeretnél szólj -
kovimester
aktív tag
válasz nelsonmanian #648 üzenetére
Szia
Gyertek nyugotan mind a 4-en. HUN SQUAD 24 en vagyunk segitökédzek heti több war.
Ha jöttök a prohardvert írjátok bele.[ Szerkesztve ]
-
kovimester
aktív tag
válasz nelsonmanian #648 üzenetére
Szia
meg találtátok a clan ? -
kovimester
aktív tag
Sziasztok!
Aki szereti a játékot és 80% ban aktiv azt szivesen varom a HUN SQUAD klanba.
-normalis emberek
-aranyra azért kell figyelni (10adod és 400 kapott már kicsit szembetünő)
-heti több war és arra emberek töltése
-erős és gyenge emberek egyaránt tudunk adni.
Várok minden jelentkezőt .
Üdv kovim. -
kovimester
aktív tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy ha veszek gemmet azt ugye egyből jóvá írják és csak egyszer vkártyáról kártyáról, ha esetleg nem kapom meg tudok reklamálni valahol? ( android google play)
Üdv kovim.[ Szerkesztve ]
-
kovimester
aktív tag
Sziasztok
Valaki árulja már elnekem hogy a giant ellen melyik def fegyver hasznos mert hogy lv 5 (unpowered) a katona elégé. Azt néztem hogy inferno tower azéer szétkapja öket már lv1 is de az csak th10 nél van.
Esetleg érdemes oda felmenni (TH10) vagy valami ajánlat? (Most zh9 van 75e fal körbe és elég jo def fegyok min lv 6 osak+2dc x bow lv 1)
Üdv kovim. -
kovimester
aktív tag
Szia bepken
Igen most itt van egy tag én (azaza leader).
Hallgatlak mit szeretnél ?
Üdv kovim -
kovimester
aktív tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy a játéknak a prfolija a Facebook-on volt mentve. A játékot ujra kelet raknom (telefon miatt), itt jönn a gond hogy lemegye a tuttorial és beszeretném tölteni a falumat és nem tudom.
-beálitások és ott a faceb. connection rányomok és zöld lesz (azt irja connect9 és nem ájánlja fel a falumat.
Esetleg ha valakinek valami ötlete van vagy megoldása azt megköszönöém.
Üdv kovim. -
-
kovimester
aktív tag
-
kovimester
aktív tag
válasz Chris78 #1046 üzenetére
Szia!
Azt ted hozzá kérlek hogy mindig a legalsot (leggyengébet) és a fölöte lévöt (2. l.gy.) támadtad ezáltal a kicsik nem adtál esély (50vs50 warban). Mivel TH7 van ott már van Dragon, Wizard azaz erős katonak nem azt kéne csak hogy aki olvasa mindenki tisztán lános!!Siguthra:
Neked is leírtam már egyszer de látom lassu a felfogasod aki a leadert és klantagokat ocsárolja fikáza a faluját az nem is fog maradni!Nyugotan belehet jönni az értelmes emberek ugy is maradnak és megérenek mindent aki nem megy!
Üdv -
kovimester
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdesem lenne hogy "laborban" melyiket érdemesebb fejleszteni. A két egység a Wallberaker és a Wizard mind ketőről jokkat hallotam (LV6 ra). De a magus sebzése alig nő csa+ 10 damage lesy neki (az nem sok), a Wallb. pedig csak anyival lesy jobb hogy a 75e falat egybe átüti. Szerintetek melyik jobb?
Előre is kösz kovim.! -
-
-
kovimester
aktív tag
Szia
nem mivel az is google alapu es az email cimed alapján tölti be a falut. Ha még nincs klánod akkor irj egy privatot mert uj tagokat szivesen latunk.
HUN SQUAD-BA FELVÉTEL VAN, HA ÉRDEKEL ÉRDEKLÖDJ. -
kovimester
aktív tag
Szia(sztok).
Olyan kérdésem lenne hogy melyik éri meg jobban fejleszteni. A ballont lv6 szintre vagy a hog ridert lv5. A ballont soha használtam de jokat hallotam róla. A hog r. a warokban folyamatosan használom.
Előre is köszönöm. -
kovimester
aktív tag
Sziasztok'
Valaki tapqasztalt már olyat hogy irom is:
Clan Warban én es egyik tag nézük aay attacot látjuk is hogy ez az ellenség nem valami jol támad és cska egy csillag lesz, vége is a live attacknak mondjuk ez az csak egy csillag DE amit kilépünk azt látjuk hogy 1 csillag helyet 3-at kapot az enemy.
Akkor ez a játék hibája és egy retek amita supercell müvel vagy az ellenség csak, hackel?
Ha valaki esetleg találkozot ilyenel irja már le nekem .
Köszönöm Kovim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest