Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
korridor
csendes tag
Tehát akkor az achievements-ben lévő trófeák növelésére nincs tuti recept,kösz erre voltam konkrétan kiváncsi.Az utóbbi pár támadásnál azt figyeltem meg egyébként,hogy ha olyan falut támadok meg aki még nem klántag,függetlenül a fejlettségétől,arra nem ad trófeát.
[ Szerkesztve ]
-
FZsolt15
aktív tag
Mikor próbáltam nem indult el a Bluestackson se a Genymotion-on, de most megpróbálom újra. Mennyi az fps?
Én 47-es szintű vagyok
-
FZsolt15
aktív tag
Nekem is működik (20-50 fps) csak egyfolytában kilep a játékból vagy lefagy a program.
Egyszer egy bizonyos Costum Rommal megjártam, hogy felajánlotta, hogy nem akarom betölteni valakinek a varosat de akkor az enyém elveszik, és más játéknál is volt hasonló. Ezzel az emulatorral nem fordulhat ilyen elő?
(#137) korridor: átlehet - link a device és össze kötöd a google fiókoddal.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
android esetében "csatlakoztatni kell" a google games account-ot a menüben. csak ezután kérdezi meg, hogy valóban be akarod e tölteni az account-hoz rendelt falut
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
akkor lehet, hogy én tudom rosszul...de van valami jelentősége, ha le van rombolva a falum? termelni ugyanúgy termel, nem igaz?
csak olyan szinten van jelentősége, hogy mit és mennyire romboltak le, hiszen ennek függvényében kapok pajzsot.orwi! passz, az ilyesmi sosem izgatott...én csak arra céloztam, hogy egy online játék esetében eleve húzós dolog bármiféle hackerkedésben bízni, hiszen folyamatosan szinkronizálva vagy a szerverrel. (max letiltatod az accountodat )
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
igazad van, ez nekem is gyanús volt, de sosem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. szóval akkor egy támadás után érdemes minél hamarabb belépni.
mondjuk az én nyersi mennyiségem inkább a rablásokból adódik össze mostanában 150k nyersanyag alatt lévő falut gyakorlatilag meg sem támadok...
-
bepken
veterán
lehet, hogy én nem a jó emulátort próbáltam, de ezzel az ipadian cuccal nekem valami kamu utángyártott CoC indult el.... szóval inkább töröltem a francba
-
asuspc96
őstag
Ahogy olvastam Te androiddal tolod igaz ?
a tabletteden is az van nem ?
én ezzel az iPadiannal nagyon beszopt@am...
én még működő megoldást nem találtam arra, hogy hogyan lehet úgy megoldani egy iOS-es eszköz átköltöztetését gépre, hogy az rendesen működjön is....vagy Te tudod, hogy kell ? -
Laci.M
senior tag
Ismerős... én most falat fejlesztek, úgyhogy le vagyok égve, viszont a darkért ígyis megjelennek ilyenek.Pedig csak 10k körül van. Jól sejtem, hogy kint van a TH-d?
Az 1000-es kupát túlzásnak érzem lvl67 esetén, én 65-ös vagyok, és 1300-1500 (ezüst1- arany3) körül jól elvagyok.
Aláírás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen TV-t vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HDMI topic
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest