- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClayMore
aktív tag
elfoglalva más által már elfoglalt fővárost nem kaptam semmi diplo minuszt a többi civ-től pedig én indítottam a háborút. az is hozzá tartozik az igazsághoz, h maradt még városa így a civ kiirtásáért járó diplo minuszt sem kaptam meg (nyilván).
más:
Babylonnal elképesztően jól és költség hatékonyan lehet védekezni. a walls of babylon+1db távolsági egység a városban. Egészen a modern korig is ha kap kastélyt a város!Komoly túlerő ellen is tudja magát a város tartani a ranged attack bonusz miatt. Támad a város egyet meg egy brutált a ranged unit a városban.
Ahogy a modern korban elszaporodik a howitzer, battleship és légierő ez az előny eltűnik. Addig viszont nagyon jól lehet spórolni a kicsi védekező hadsereg miatt.
Ha a városok között utakkal a távolság 2 kör alatt megtehető akkor akár elég lehet 1 védekező egység a pókháló közepébe ahonnét bármelyik városba oda tud sietni.
Mire körbezárnák vagy elzárnák az utat addigra beér az egység a városba.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 128Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Vodafone / ONE / 70 es
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- 2021 Macbook Pro 14, M1 Pro (8 CPU, 14 GPU), 32GB, 1TB, Silver
- I5 9400 Komplett gép MSI Rx570 8gb, G.Skill Ripjaws,Corsair Hydro H45
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest