- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
ClayMore
üzenetére
No, belekukkantottam mostanság én is a civbe újra, így kicsit spamelek ide is. A támadásaid megitélése az adott civilizációval való kapcsolatától múlik a többi civnek. Meg esetleg az lehet negatív ha felrúgtad a megállapodásokat, vagy túl sokat háborúzol. Ha olyanok ellen harcolsz akit a többi civ megvet (vagy aki ellen sziontén háborút vív), akkor nem nagyon jösz ki rosszul. Az elfoglalt várost én először mindenképpen bábálammá alakítom. Ha visszatér a rend és megindul a termelés, akkor lehet annektálni, de nem tudom érdemes-e. Több város, több boldogtalanás, meg a policyk is nehezebben jönnek össze...
Feltámaszthatod az adott civet, vagy éppen egy-egy városállamot, ha elfoglalsz egy várost ami az övé volt. civnél annyira nem jó ötlet szerintem. Városállamnál viszont nagyon erős pluszt kapsz a kapcsolatotokra. Nem iránytod a várost, viszont a nyersanyagait megkapod + a városállam bónuszát is és még a városszámod se növekszik. -
Kareszovics
addikt
válasz
ClayMore
üzenetére
"a kérdés a többi civ-felé lesz-e főváros elfoglalás miatti diplo minusz vagy nem"
Na ez az amire nem tudom sajnos választ.

"mivel science győzelemre hajtok jó lenne nem összeveszni városfoglalás miatt másokkal (nyilván azzal össze fogok akitől majd elveszem
)"Valamit nem értek: azért nem akarsz összeveszni, mert félsz, hogy megtámadnak, vagy valójában Diplo győzelemre hajtasz Science helyett? (Bocs, ha hülyének néztelek a kérdésemmel.
) -
Kareszovics
addikt
válasz
ClayMore
üzenetére
Bár én csak nagyon casual szinten toltam a játékot (értsd rengeteget toltam, de nem mentem bele ennyire mélyen a "rendszerbe"), de az én logikám szerint nem. Illetve szerintem még az lehet döntő tényező (szintén szerintem), hogy Annex volt vagy Puppet. Értsd ha befoglalnád a várost akkor vissza tudnád-e adni az eredeti Civ-nek.
Ha sok hülyeséget írtam "tudatlanságom" miatt bocsi
; remélem gondolatébresztésnek viszont jó volt. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Háztartási gépek
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- EA Sports WRC '23
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napelem
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HP omen 17-w131ng bontva
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)"
)