- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astroboy
őstag
válasz
Astroboy #141 üzenetére
Ja és még valami: a végtelen büdzsé persze megöli a játék lényegét, mert így, hogy az elejétől nem kell törődni semmivel már nem nagyon van kihívás.
Ellenben valószínűleg csak így lehet TÖKÉLETES felépítésű várost alkotni, mivel az elejétől tudatosan lehet tervezni, és így nem kell pl. az ipar áthelyezésével szopni majd 300 évet várni a szennyezések eltűnésére, vagy túlzsúfolt utakat szélesíteni a jobbágyok kárára.Egy hónapja vettem a játékot, azóta azt hiszem a nyolcadik várost építem fel, de eddig ~ 100k körül mindnél kibuktak a saját tervezési butaságaim következményei.
Na ennél a csalós utolsónál tanultam az eddigi hibáimból, és próbáltam tényleg mindenre figyelni, meg is lett az eredménye: minden szuper-zöld (polgári elégedettség minden téren +8 / +12), mindenki boldog és dübörög a gazdaság.
Persze ehhez kell a nullára húzott adó, az ingyenes közmű-szolgáltatások és free utazás.
De mégsem az igazi, csalónak érzem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged